Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss Shampoo
Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss Shampoo

Video: Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss Shampoo

Video: Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss Shampoo
Video: OMG You Have to Try This European Haircare Line... L'Oreal Elvive Bond Repair 2023, September
Anonim
Image
Image

Naam: Elvive Nutri-gloss Shampoo Merk: L'Oreal Grootte: 250ml Prijs: 3,40€ Van de website van L'Oreal: Om de glans van je haar te doen herleven, hebben de L'Oréal Laboratories het Elvive Nutri-Gloss-programma ontwikkeld, met Pearl Protein. Nutri-Gloss helpt het haar te voeden, in evenwicht gebracht van wortel tot punt zonder het te verzwaren. Je haar voelt gladder aan en het oppervlak van je haar reflecteert het licht beter.

Wat ik leuk vond: - haar ziet er en voelt schoon gedurende 2/3 dagen - de consistentie - de geur - de verpakking

Wat ik niet leuk vond: - laat het haar niet glimmen als u de bijpassende conditioner niet gebruikt

Ik moet toegeven dat als het gaat om L'Oreal shampoos, ik bevooroordeeld ben. Ik heb erg veel oliehaar dat erg snel vettig wordt. Ik heb heel veel shampoos geprobeerd, van Pantene, Sunsilk, Nivea enz. En de volgende dag zag mijn haar er al vies uit. Altijd. In plaats daarvan, wanneer ik L'Oreal-shampoos gebruik, voelt mijn haar aan en ziet er 2/3 dagen schoon uit voordat ik opnieuw moet wassen, en deze shampoo is niet anders. Dit is misschien niet veel voor jou, maar het is voor mij!

Mijn haar is ook erg dun en recht en mist lichaam en glans. Deze shampoo laat mijn haar zacht en met een gezonde glans achter, hoewel je betere resultaten verkrijgt door het te gebruiken met de bijpassende conditioner dan op zichzelf. Ik gebruik sowieso altijd een conditioner, omdat mijn haar anders te moeilijk is om te hanteren.

De shampoo is roze van kleur en de consistentie is precies goed, niet te dik en niet te vloeibaar. U hebt slechts een zeer kleine hoeveelheid product nodig die snel een dik schuim produceert dat gemakkelijk kan worden weggespoeld.

Ik hou van de geur, zoet maar niet overweldigend en mijn haar ruikt heerlijk de hele dag.

Ik ben ook dol op de verpakking, de fles is een gedurfde roze tint die je aandacht vasthoudt.

Samenvatting: Over het algemeen vind ik L'Oreal Elvive Nutri Gloss Shampoo leuk. Na het wassen ziet mijn haar er een paar dagen schoon uit en voelt het schoon aan. De shampoo laat het haar zacht en glanzend achter.

Aanbevolen: