Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss conditioner
Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss conditioner

Video: Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss conditioner

Video: Productbeoordeling: L'Oreal Elvive Nutri-Gloss conditioner
Video: OMG You Have to Try This European Haircare Line... L'Oreal Elvive Bond Repair 2023, September
Anonim
Image
Image

Naam: Nutri-Gloss conditioner Merk: L'Oreal Grootte: 200ml Prijs: 3€

Van de website van L'Oreal: Om de glans van je haar te doen herleven, hebben de L'Oréal Laboratories het Elvive Nutri-Gloss-programma ontwikkeld, met Pearl Protein. Nutri-Gloss helpt het haar te voeden, in evenwicht gebracht van wortel tot punt zonder het te verzwaren. Je haar voelt gladder aan en het oppervlak van je haar reflecteert het licht beter. Wat ik leuk vond: - linker haar glanzend, zacht, handelbaar en zonder knoop - de geur - de verpakking

Wat ik niet leuk vond: - Ik kan eerlijk niets bedenken

Ik begon deze conditioner jaren geleden te gebruiken toen mijn haar lang was en ik het gebruikte om het te verven. Dat maakte het zo onhandelbaar en ik had een product nodig dat mijn haar zacht en klitvrij zou maken. Ik hou er zoveel van dat, ook al is de conditioner gericht op mensen met half tot lang haar, ik blijf het gebruiken, zelfs nu mijn haar kort is en ik ben teruggegaan naar mijn natuurlijke kleur en mijn haar is niet verpest door de meer verven.

Het product wordt geleverd in een zeer aantrekkelijke roze fles en de conditioner zelf is roze en bijna iriserend. Het is romig en vrij licht, niet te dik en ook niet zwaar. U hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig en is gemakkelijk uit te spoelen.

Ik vond dat de conditioner mijn haar heel goed ontwarde en ik had geen probleem om er een kam doorheen te laten lopen, wat vaak een strijd voor me is omdat mijn haar de neiging heeft om nogal knoestig en verward te worden. Mijn haar was ook gladder dan normaal en zacht.

Ik was ook onder de indruk van hoe glanzend mijn haar was. Ik heb de conditioner met verschillende shampoos gebruikt en mijn haar was altijd glanzend, maar het was zelfs glanzender toen ik de bijpassende shampoo gebruikte.

De geur van het product is zeer aangenaam, zoet maar niet overweldigend. Je haar blijft achter met een heerlijke geur.

Samenvatting: Over het algemeen ben ik dol op L'Oreal Elvive Nutri Gloss Conditioner. Het laat mijn haar zacht, glanzend, klitvrij en zo gemakkelijk te beheren. Bovendien ruikt het heerlijk en is de verpakking ook schattig.

Aanbevolen: