Nog een kleine vlucht
Nog een kleine vlucht

Video: Nog een kleine vlucht

Video: Nog een kleine vlucht
Video: Jebroer - Btje Vliegen Tog (prod. Boaz van de Beatz) 2023, September
Anonim

Ik ging gisteren naar mijn plaatselijke winkelcentrum en kreeg wat nieuw spul. Dit is wat ik heb gekocht:

- Maybelline Express Finish Diamonds in Mauve Diamonds - L'Oreal Manicure Soft: versterkende basislaag - Pupa Baked Eyeshadow in groen - Sally Hansen Probleem Cuticle Remover - Olaz Complete vochtinbrengende crème met SPF15

Ik ben bijzonder enthousiast over het proberen van de gebakken oogschaduw, zoals ik nog nooit eerder heb gebruikt. Hoewel op de verpakking staat dat deze slechts een houdbaarheidsperiode van 6 maanden heeft, wat niet erg lang is, zal ik deze waarschijnlijk de volgende paar maanden heel vaak dragen.

Helaas was het weer gisteren zo vreselijk. Het was net klaar met regenen toen ik besloot te gaan winkelen, maar het begon natuurlijk opnieuw toen het tijd was voor mij om naar huis te gaan! Ik heb nog nooit zoveel regen gezien in mijn hele leven! Ik was doorweekt toen ik thuiskwam. Hoe dan ook, ik ga alle producten binnenkort bekijken. Over recensies gesproken, ik zou beginnen met het schrijven van de E.L.F. die gisteravond na mijn kleine shoppingtrip, maar vanwege de storm, bleef mijn computer stilstaan, dus gaf ik het gewoon op. Ik zal ze vanavond beginnen te schrijven en ik hoop morgen de eerste klaar te hebben, dus denk eraan terug te kijken!

Aanbevolen: