Inhoudsopgave:

Hoe goedkope make-up te krijgen
Hoe goedkope make-up te krijgen

Video: Hoe goedkope make-up te krijgen

Video: Hoe goedkope make-up te krijgen
Video: Drugstore Starter Kit For Beginners ✨ Everything YOU NEED! (best affordable makeup) 2023, September
Anonim
Omdat de prijs van cosmetica voortdurend stijgt, kan make-up een dure hobby worden! Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel manieren om prachtige make-upproducten te bemachtigen zonder de bank uit te geven. Hier zijn een paar ideeën:
Omdat de prijs van cosmetica voortdurend stijgt, kan make-up een dure hobby worden! Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel manieren om prachtige make-upproducten te bemachtigen zonder de bank uit te geven. Hier zijn een paar ideeën:

1. Ga naar de drogisterij

hier vindt u tal van hoogwaardige make-up tegen lage prijzen. Sommige van mijn favoriete goedkope merken zijn: Rimmel London, Max Factor, Milani, Maybelline, Barry M en Revlon. Ze zouden immers niet zo lang in het bedrijfsleven zijn gebleven als hun producten niet goed waren.

2. Ruil make-up

Als u make-upproducten heeft die u niet gebruikt, kunt u ze altijd ruilen en nieuwe items terugkrijgen. Je kunt online handelen met je vrienden of met andere beauty-junkies. Er zijn veel make-upforums op het web die ook een ruilvak hebben. Wie kent Make-up Alley bijvoorbeeld niet?

3. Ontvang een klantenkaart

Veel winkels, zoals Boots en Sephora, hebben klantenkaarten. Iedereen kan ze gratis aanvragen. Elke keer dat je iets koopt in de winkels, geven ze je punten die je kunt verzamelen en, zodra een bepaald doel bereikt is, kan je alles wat in deze winkels wordt verkocht gratis krijgen. Ze laten u ook profiteren van speciale aanbiedingen die alleen zijn voorbehouden aan klantenkaarten.

4. Ebay

Hier vindt u dure make-up tegen zeer goedkope prijzen. Sommige mensen verkopen ook make-up in grote bundels. Ebay is ook een geweldige bron om producten te kopen die niet beschikbaar zijn in jouw land. Wees echter voorzichtig, want sommige mensen verkopen nepcosmetica, dus zorg ervoor dat je hun feedback controleert voordat je iets koopt.

5. Ga naar winkels die make-up verkopen als bijzaak

Winkels die gespecialiseerd zijn in make-up verkopen het voor een hogere prijs dan winkels die gespecialiseerd zijn in andere dingen. Claire's is vooral bekend om hun accessoires, terwijl La Senza zich specialiseert in ondergoed, maar ze verkopen ook make-up. Hun prijzen zijn goedkoop en ze hebben ook regelmatige verkopen en promoties op hun items.

6. Zoek naar promotiecodes

Als u online gaat kopen, moet u altijd naar promotiecodes, kortingscodes en vouchers zoeken voordat u een bestelling plaatst. Deze codes geven u een korting op de winkelprijs.

7. Koop tijdschriften

Er zijn veel tijdschriften met make-upproducten, dus zorg ervoor dat je ze de volgende keer dat je naar de kiosk gaat zorgvuldig bekijkt. En het zijn niet altijd zakjes. Vaak worden ze geleverd met reismaten, royale monsters of zelfs full-size producten!

8. Houd een make-up feestje

Zoek een lokale vertegenwoordiger voor merken zoals Avon of Mary Kay en zij zullen u helpen bij het opzetten van een make-up feestje. Make-up partyhosts krijgen veel monsters en ook met korting. Hoe meer je vrienden kopen, hoe hoger de korting, dus zorg ervoor dat je veel mensen uitnodigt. Dit is een geweldige manier om veel producten voor een goedkope prijs te krijgen en ook plezier te hebben met je vrienden en misschien nieuwe te maken.

Dank aan mijn vriend Trisha voor het inspireren van deze post.

Op welke goedkope manieren gebruik je make-up?

Aanbevolen: