6 snelle oplossingen voor een slechte haarsnede
6 snelle oplossingen voor een slechte haarsnede

Video: 6 snelle oplossingen voor een slechte haarsnede

Video: 6 snelle oplossingen voor een slechte haarsnede
Video: FIXING a BAD Haircut. Get YOUR Bad Haircut Fixed. 2023, December
Anonim

We zijn allemaal op een bepaald punt in ons leven het slachtoffer geworden van een slechte snee. Of je haar te kort was gesneden, er te veel lagen waren gesneden of de vorm van je gezicht of je haartextuur niet in de vergelijking was verwerkt, een slechte snee kan worden gecamoufleerd met deze tricks.

Als je haar te kort is Voeg uitbreidingen toe Voor een onmiddellijke oplossing kunnen individuele uitbreidingen, zoals grote lengtes, worden gedragen om haar dat te kort is te verbergen. greatlengths.net Begin met het nemen van een haarsupplement Pillen die biotine bevatten, kunnen haar dwingen sneller te groeien dan normaal, omdat ze nieuwe groei stimuleren en de hoofdhuid versterken. Resort To Braids Vlechten gebieden die te kort zijn, kunnen gemakkelijk een slechte snit verbergen en zelfs een pony die je niet leuk vindt.

Als de snede slecht is algemeen Probeer een ander deel Als u uw onderdeel verandert, kan uw algehele pasvorm er anders uitzien omdat het haar het gezicht anders omlijst.

Leuke accessoires dragen Een goede hoed kan in slechts enkele seconden een slechte snit verbergen. je haar omhoog of naar achteren trekken met bobby pins, clips, hoofdbanden of sjaals werkt ook. Snij pony Een lichte knal - niets te zwaar of te dik - kan een slechte snee verhullen. "Ga voor iets dat heel piekerig is en aansluit bij je snit", zegt celebrity stylist, Mara Roszak.

Aanbevolen: