5 redenen waarom je echt lagen wilt
5 redenen waarom je echt lagen wilt

Video: 5 redenen waarom je echt lagen wilt

Video: 5 redenen waarom je echt lagen wilt
Video: 10 Redenen Waarom De Megalodon Nog Steeds Bestaat 2023, December
Anonim

Ongeacht of je je haar recht of gekruld, kort of lang draagt, lagen kunnen wonderen doen voor je haar. "Ze geven je de flexibiliteit om volume toe te voegen of te elimineren om de bewegingen van het haar te dicteren en bieden meer opties als het gaat om het stylen van het haar", zegt Seiji Kitazato, coördinerend directeur van de Frédéric Fekkai-salon in New York.

Verwant: Het gezonde haardieet

Lagen op de juiste manier snijden Het geheim van benijdenswaardige lagen ligt in het laten knippen van je haar, zodat de lagen zich aanpassen aan de huidige lengte van je haar en werken met je haartextuur, in plaats van alleen maar een verscheidenheid aan verschillende lengtes af te knippen. "Ga licht met je lagen. Je hoeft niet overboord te gaan, tenzij je haar perfect golvend is en geen kroes heeft, "zegt Roszak. De meeste vrouwen kunnen lagen losmaken, maar als je haar echt lang of superfijn is, blijf bij hen vandaan omdat ze het haar draderig kunnen maken.

Voor wie lagen goed zijn Bijna alle soorten haar, vooral echt dik, golvend of krullend haar, omdat lagen het haar handelbaarder zullen maken.

Wat ze doen Voeg structuur, definitie, volume en beweging toe.

Verkrijg de juiste lengte Vraag je kapper om overal lagen die je lift en lichaam geven wanneer je föhnt.

Wist je dat? Alleen omdat je uiteinden droog zijn (anders dan gespleten of gebroken) betekent niet noodzakelijk dat je ze moet afsnijden. "Als droge huid, behandel droog haar met vocht," zegt celebrity stylist Jen Atkin. "Neem visoliepillen, gebruik oliën en hydraterende crèmes aan de uiteinden en concentreer je op de hoofdhuid om er zeker van te zijn dat deze schoon en geconditioneerd is."

Aanbevolen: