Heb je echt Heat Protectant nodig?
Heb je echt Heat Protectant nodig?

Video: Heb je echt Heat Protectant nodig?

Video: Heb je echt Heat Protectant nodig?
Video: Тест каравана в -25° . Ночёвка зимой. Как не замёрзнуть? 2023, December
Anonim

Zelfs als je strengen ogenschijnlijk gezond zijn, kunnen je stylingtools, platte strijkijzers en drogers, het binnen enkele minuten van vocht wegnemen en het kroeshaar, dof en beschadigd maken. Hittebeschermingsmiddelen bieden een groot aantal voordelen om uw haar gezond te houden, waaronder de volgende:

1. Voeg vocht toe aan het haar terwijl het helpt voorkomen dat het natuurlijke vocht verdampt

2. Vorm een beschermende barrière over de cuticula op de haarstreng

3. Help hitteschade te voorkomen en laat haar met glans achter

Deze producten zorgen ervoor dat uw haar er in een mum van tijd gezond uitziet:

Pantene's Pro-V Protect Heat Shield Shampoo en conditioner ($ 5 per stuk) De door warmte geactiveerde olie van de shampoo biedt een beschermende laag om te helpen beschermen tegen hitteschade voordat het begint. De formule van de conditioner is ontworpen om ruw dof haar te helpen herstellen en beschermen tegen 450 graden warmteschade.

Rusk Thermal Shine Spray ($ 16)

Ideaal, zowel voor als na het föhnen, sluit deze dikke, alcoholvrije formulering de haarschubben af, waardoor het velvet-glad wordt bij het aanbrengen, terwijl Arganolie het een opmerkelijke glans geeft.

Blow Pro Heat is op beschermende Daily Primer ($ 18)

Deze gewichtloze formule doet het werk van velen door je lokken te ontwarren, te versterken en te conditioneren, terwijl ze wordt beschermd tegen door warmte veroorzaakte schade. Eenmaal klaar met styling, kan deze citrusgeurde spray ook worden gebruikt als een glansversterkende finishing-mist.

OSCAR BLANDI Pronto Dry Heat Protect Spray ($ 24)

Deze dry-spray-formule biedt 450 graden gehoorbescherming en is doordrenkt met keratine-eiwitten om haar te voeden, te versterken en te beschermen. Het biedt ook onmiddellijke, verfrissende voordelen, zodat je je stijl opnieuw vorm kunt geven en je sloten er als nieuw uit blijven zien.

Pantene Pro-V Heat Potion Serum ($ 7) Het lichtgewicht serum is gebaseerd op beschermende, door warmte geactiveerde oliën om het haar glad, glanzend en glanzend te maken.

Aveda Smooth Infusion Style-Prep Smoother ($ 24)

Natuurlijke ingrediënten zoals biologische tapioca beschermen tegen vocht tot 12 uur in deze strengvereffeningsformule. Toegepast op vochtig haar, deze crème fungeert als een leave-in-conditioner en beschermt tevens tegen schade aan het oppervlak door warmtestyling.

Oribe haarverzorging Royal Blowout Heat Styling Spray ($ 49)

Deze hydraterende nevel dooft zelfs de meest uitgedroogde lokken om het haar te verzorgen en te beschermen, terwijl het ook kroezen vermindert. Maar het echte voordeel is het vermogen om de tijd voor het föhnen te versnellen, zodat de strengen minder door warmte worden geïnduceerd.

Aanbevolen: