Vijf schoonheidsexperts houden van dit ene ingrediënt
Vijf schoonheidsexperts houden van dit ene ingrediënt

Video: Vijf schoonheidsexperts houden van dit ene ingrediënt

Video: Vijf schoonheidsexperts houden van dit ene ingrediënt
Video: 5 Beauty Products I can't Live Without 2023, December
Anonim

Dames, het gaat allemaal om citroenen … of dat is het nu tenminste. Deze zeer zure vrucht die in overvloed in Californië groeit, wordt over de hele wereld gebruikt door verschillende schoonheidsexperts, en met goede reden. Het bevat elementen die de schoonheid bevorderen, zoals unieke flavonoïde verbindingen, vitamine C en B. Dit is hoe zes verschillende schoonheidsmaakmakers dit eenvoudige ingrediënt gebruiken om de wereld mooier te maken.

Voor het haarMaster estheticus en celebrity-facialiste Shizuka Bernstein, van Shizuka New York Day Spa, zegt dat citroenen geweldig zijn voor saai of beschadigd haar. Om haar favoriete doe-het-zelf-haarmasker te maken, combineer je simpelweg ¾ kopje olijfolie, ½ kopje honing en drie eetlepels citroensap en leg apart. Shampoo je haar en kam het citroensap mengsel door je strengen. Bedek je haar vervolgens met een douchekap. Laat het mengsel een half uur aan staan en masseer opnieuw je haar voor een schitterende glans uit de douche.

Voor de nagelsHuidtherapeut en eigenaar van Pelle Sana Salon in Chicago, weet Kristin Akins dat citroenen fantastisch zijn voor het verzachten van de nagelriemen. Ze gebruikt ze regelmatig als de perfecte behandeling voor cliënten, net als celebrity stylist en kracht achter Yamaguchi-salons, Billy Yamaguchi. Zijn team gebruikt Limoneira-citroenen voor hun Lemon Cooler-pedicure op de Yamaguchi Salon in het Four Seasons in Westlake Village, CA.

Voor de huidDr. Chiaki Kawashima, expert in schoonheids- en huidverzorging in Japan, gebruikt citroen in veel behandelingen in de Azabu Skin Clinic in Tokio, die is gespecialiseerd in natuurlijke verjonging. Fantastisch als natuurlijke exfoliatietechniek, stelt ze voor gewoon een stukje citroen in een halve theelepel suiker over je gezicht te wrijven voor een paar minuten om dode huidcellen af te wrijven.

Als je het te vettig vindt, raadt Norma Garza, de oprichter van Norma's Touch Skin Specialty Spa in Houston, aan om twee eetlepels citroensap, twee eetlepels wodka, een eetlepel gedestilleerd water en een eetlepel toverhazelaar te combineren. Ze zegt dat ze het mengsel met wattenschijfje op een vette huid moet aanbrengen, zoals je zou doen met een toner. Het citroenzuur uit de citroen helpt je pH-niveau en olieproductie in balans te brengen.

Aanbevolen: