Is je haar oud geworden?
Is je haar oud geworden?

Video: Is je haar oud geworden?

Video: Is je haar oud geworden?
Video: 13-Jarig Meisje Bevalt, Toen ze Haar Dochter in Haar Schoot Legde, Gebeurde het Onverwachte 2023, Oktober
Anonim

Van huidserums tot vulstoffen, er zo jong uitzien als we voelen, is een van onze topprioriteiten voor schoonheid. We kunnen echter een ding over het hoofd zien dat ons kan verouderen - ons haar. Celebrity haarstylist Lea Journo deelt haar anti-aging technieken om onze kapsels jong en fris te houden.

Slank haar terug

Door dit haar zo te stylen, neemt de aandacht weg van fijne lijntjes rond de ogen en komt de focus naar het midden van het gezicht. Journo beveelt het gebruik van Mirroir Glossing Cream ($ 26) aan om de look met een vleugje glans af te poetsen.

Zet het geluid harder

Het combineren van slanke zijkanten met haarvolume rond de kruin van het hoofd, is een winnende combinatie voor een slankere en meer jeugdige uitstraling. Lea beveelt aan om de Brilliant Sea Silk Mousse ($ 28) te gebruiken voor volume en textuur.

Voor een ongedaan gemaakte stijl zonder de glamour, bespuit een deel van Lea Journo's Sel de Mer Sea Salt Texture Spray ($ 28) op nat of droog haar. Dit geeft het haar het volume en het lichaam dat het nodig heeft om er voller en gezonder uit te zien.

Gebruik een haarmasker

De hoeveelheid stress die we op ons haar leggen, van föhnen tot afvlakking, is erg oud. Door behandelingen te doen en producten te gebruiken die het haar hydrateren, kan de glans weer worden hersteld.

Voeg flirterige hoogtepunten toe

Hoogtepunten rond het gezicht helpen de huid fleuren terwijl dimensies in het haar worden toegevoegd.

Krijg een goede haircut

Onbeheerd, lang haar impliceert een hogere leeftijd. Een goed kapsel en stijl, geeft je een algehele jeugdiger uitstraling.

Aanbevolen: