Hoe u uw waterlijn kunt bepalen
Hoe u uw waterlijn kunt bepalen

Video: Hoe u uw waterlijn kunt bepalen

Video: Hoe u uw waterlijn kunt bepalen
Video: ONDER DE WATERLIJN...alles wat je moet weten over antifouling... 2023, Oktober
Anonim

Laten we eerlijk zijn: er zijn een aantal beroemde looks die we gewoon niet de vaardigheden hebben om het thuis te proberen, zoals het lijnen van je waterlijn. We willen allemaal graag het aangeboren vermogen hebben om onze ogen groter te laten lijken met een paar slagen van een voering of om een geweldig show-stopend rokerig oog zoals Cameron Diaz te creëren. Het bekleden van dit gevoelige gebied eindigt echter meestal met tranende ogen en vlekkerige make-up. Gelukkig spraken we met celebrity-make-up artist Hinako (wiens klanten A-listers zoals Leighton Meester en Judy Greer bevatten) en kregen stap-voor-stap instructies zodat je Cameron-geïnspireerde ogen kunt hebben.

1) Beëindig uw oogmake-up zonder olieachtige producten te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je eyeliner voor de waterlijn de hele dag meegaat, probeer dan te voorkomen dat je iets vettigs op het oog gebruikt, omdat de olie de waterdichte voering afbreekt.

2) Zorg ervoor dat je je wimpers krult, vooral als je wimpers recht zijn. Het helpt om je bovenste waterlijn te zien en te lijnen.

3) Mascara aanbrengen. Hinako beveelt aan om mascara aan te brengen voordat de waterlijn wordt bekleed, omdat de mascaraborstel soms de voering wegneemt.

4) Om voering aan te brengen op de bovenste waterlijn, zorg er eerst voor dat er niets vettigs op uw waterlijn zit. Plaats vervolgens een gel-voering (Hinako houdt van Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner en MAC Fludline) op een dunne borstel en veeg het overtollige product van de borstel. Trek je ooglid voorzichtig omhoog, kantel je kin omhoog en kijk recht in de spiegel. Tenslotte, lijn de waterlijn zorgvuldig uit met de punt van de borstel.

5) Om voering aan te brengen op de onderste waterlijn, zoals bij de bovenste waterlijn, moet u ervoor zorgen dat er niets vettigs op de waterlijn zit en uw kwast laden, om overtollig product weg te vegen. Kijk vervolgens recht in de spiegel, kantel je kin naar beneden en trek voorzichtig je neer op je onderste ooglid, zodat de waterlijn zichtbaar wordt. Poets voorzichtig je waterlijn en je bent klaar om te gaan!

Koop de genoemde producten: Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner, $ 24, bobbibrown.com; MAC Fluidline, $ 16, mac.com

Aanbevolen: