We hebben het geprobeerd: NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Kauwt
We hebben het geprobeerd: NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Kauwt

Video: We hebben het geprobeerd: NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Kauwt

Video: We hebben het geprobeerd: NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Kauwt
Video: collageen poeder demonstratie 2023, December
Anonim

Artikel: NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Kauwt in Fruit Punch Prijs: $ 19,99 voor een zak met 60 zachte kauwsnacks

Wij denken:

Image
Image

Hoe het smaakt: De fruitpunch Beauty Bursts zijn eigenlijk best lekker. Ze zullen mijn nachtelijke dessert niet vervangen, maar ze zijn aangenaam genoeg om naast het ontbijt te eten of echt op elk moment van de dag.

Hoe te gebruiken: Eet dagelijks twee kauwsnacks. (En met 40 calorieën voor twee kauwsnacks, zullen ze ook je dieet niet verpesten.)

resultaten: Na het eten van verschillende Beauty Bursts om de paar dagen (ik ben vergeetachtig, vergeef me!) Gedurende ongeveer een maand, kreeg ik letterlijk zeven opmerkingen in de afgelopen drie dagen over hoe lang en weelderig mijn haar eruit ziet. Ik heb niets anders gedaan aan mijn lokken, dus het moeten wel de Beauty Bursts zijn. Beauty Barsten bevatten Collageen Type 1 en 3, hyaluronzuur en vitamine C - die allemaal samenwerken om je huid, haar, te verbeteren en te versterken en nagels. Voor mij was het meest voor de hand liggende resultaat voor mij het verlengen en verzachten van mijn haar. Ik probeerde NeoCell Beauty Bursts Gourmet Collagen Soft Chews als een monster, maar ik zou ze graag alleen kopen. (En ben van plan dit binnenkort te doen!)

Aanbevolen: