Win een makeover van $ 5000 van RADIESSE®
Win een makeover van $ 5000 van RADIESSE®

Video: Win een makeover van $ 5000 van RADIESSE®

Video: Win een makeover van $ 5000 van RADIESSE®
Video: 24 HOURS IN THE VAN CHALLENGE | KAYCEE & RACHEL in WONDERLAND FAMILY 2023, September
Anonim
Image
Image

Hier bij NewBeauty, we denken dat er veel te vieren is als het gaat om verjaardagen. Weer een jaar van gelach, liefde en nog een jaar wijzer. Een verjaardag vieren betekent echter ook dat je nog een jaar ouder wordt, maar het goede nieuws is dat ouder worden onvermijdelijk is, maar dat je je jeugdige uiterlijk niet hoeft te verliezen.

Om zijn 10 te vierenTH verjaardag (een heel bijzondere mijlpaal voor het merk), lanceert RADIESSE een campagne van een jaar die vrouwen aanmoedigt om het ouder worden te vieren.

Vanaf 25 oktober kunnen consumenten een selfie uploaden om deel te nemen aan The Golden Ticket-wedstrijd, waar ze een make-up met een lager gezicht kunnen winnen ter waarde van maximaal $ 5.000 en de kans krijgen om te schitteren in een professionele fotoshoot. Bezoek Birthday.RADIESSE.com of klik HIER om vandaag in te voeren. Inschrijfperiode Een eindigt op 8 novemberth, 2016.

Image
Image

In het geval dat u nog niet bekend bent met RADIESSE, wordt aangetoond dat deze volumevullende filler onmiddellijk een lift geeft en rimpels en vouwen vult om een jeugdiger ogend uiterlijk te herstellen. Als een toonaangevend huidvuller in de VS gedurende meer dan tien jaar, blijft RADIESSE het enige plamuurmiddel dat klinisch bewezen is dat het de eigen collageenproductie van het lichaam na slechts één injectie stimuleert, met resultaten die een jaar of langer duren bij veel patiënten. In een recent onderzoek onder RADIESSE-gebruikers zei 95% dat ze RADIESSE zouden aanbevelen aan een vriend en 65% zei dat ze RADIESSE zouden kiezen voor andere fillers.

Blij vieren!

Image
Image

GEEN AANKOOP NOODZAKELIJK OM TE GAAN OF WINNEN. De wedstrijd staat open voor personen met matige tot ernstige rimpels in het gezicht en plooien en komen in aanmerking voor behandelingen met RADIESSE en / of BELOTERO BALANCE en die legaal inwoners zijn van de 50 Amerikaanse staten en D.C., 35 jaar en ouder. De wedstrijd is ongeldig in Puerto Rico, Guam, de Amerikaanse Maagdeneilanden, buiten de Verenigde Staten en waar dit wettelijk is verboden. De wedstrijd begint om 12:00:01 AM ET op 25-10-16 en eindigt om 11:59:59 PM ET op 8-11-16. Ga naar https://golden-ticket.radiesse.com/rules voor officiële regels en toegangsgegevens. Sponsor: Merz North America, Inc., 6501 Six Forks Road, Raleigh, NC 27615.

BELANGRIJKE RADIESSE®- en RADIESSE® (+) VEILIGHEIDSINFORMATIE

RADIESSE® en RADIESSE® (+) zijn vullers voor de huid die worden gebruikt voor het gladmaken van matige tot ernstige rimpels en vouwen in het gezicht, zoals nasolabiale plooien (de vouwen die zich uitstrekken van de hoek van uw neus naar de hoek van uw mond). RADIESSE® wordt ook gebruikt voor het corrigeren van volumeverlies in de rug van de hand.

U mag RADIESSE® of RADIESSE® (+) niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de bestanddelen van het product, als u een bloedziekte heeft of als u zwanger bent of borstvoeding geeft. U mag RADIESSE® (+) niet gebruiken als u allergisch bent voor lidocaïne of geneesmiddelen zoals deze.

Als RADIESSE® of RADIESSE® (+) in een bloedvat worden geïnjecteerd, kunnen ernstige complicaties optreden, zoals een beroerte, afwijkingen in het gezichtsvermogen, blindheid, tijdelijke korstjes en permanente littekens.

De meest voorkomende bijwerkingen die zijn waargenomen in klinische onderzoeken met RADIESSE® of RADIESSE® (+) in het gezicht, zijn blauwe plekken, roodheid, zwelling, pijn, jeuk en andere lokale bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen die zijn waargenomen in klinische studies van RADIESSE® die in de handen worden gebruikt, zijn blauwe plekken, roodheid, zwelling, pijn, jeuk, knobbeltjes of bultjes, moeite met het uitvoeren van activiteiten, verlies van gevoel en andere lokale bijwerkingen.

Dit zijn niet alle mogelijke bijwerkingen van RADIESSE® en RADIESSE® (+). Voor volledige RADIESSE® en RADIESSE® (+) veiligheidsinformatie, inclusief bijwerkingen die buiten de klinische onderzoeken zijn verzameld, raadpleegt u de RADIESSE® en RADIESSE® (+) patiëntinformatiehandleidingen die beschikbaar zijn op www.Radiesse.com of bij MyMerz Solutions op 1-844 -469-6379.

RADIESSE® en RADIESSE® (+) zijn alleen op recept verkrijgbaar.

MERZ AESTHETICS, het MERZ AESTHETICS-logo, BELOTERO en BELOTERO BALANCE zijn geregistreerde handelsmerken van Merz Pharma GmbH & Co. KGaA. RADIESSE is een geregistreerd handelsmerk van Merz North America, Inc.

Aanbevolen: