Kan het wegwerken van roos echt zo gemakkelijk zijn?
Kan het wegwerken van roos echt zo gemakkelijk zijn?

Video: Kan het wegwerken van roos echt zo gemakkelijk zijn?

Video: Kan het wegwerken van roos echt zo gemakkelijk zijn?
Video: HOE TEKEN JE EEN ROOS? STAP VOOR STAP VOOR BEGINNERS 2023, September
Anonim

Head & Shoulders, T / Gel, we hebben het allemaal geprobeerd, en niets is vervelender dan die vervelende witte vlokken in je haar te zien en op je (helemaal als een geluksvogel) volledig zwarte outfit te vallen. Maar kon het antwoord op roos waar we al die tijd naar op zoek waren altijd al op onze badkamerbalies geweest zijn?

Schoonheid YouTuber Farah Dhukai plaatste een foto op Instagram en legde uit hoe originele Listerine haar remedie is voor roos. Dhukai legt uit dat het idee eenvoudig is - alles wat je nodig hebt is het mondwater en een spuitfles (vul halverwege met Listerine en halverwege met water en schud) - en alles wat je hoeft te doen is het mengsel op je hoofdhuid spuiten nadat je hebt staat. Laat het een paar minuten zitten (ongeveer vijf) en spoel het uit met water.

🌨 KRIJG RID VAN DANDRUFF SNEL! ❄️ Alles wat je nodig hebt is ORIGINELE Listerine! Ja, het mondwater 💦 ❣Verf in een spuitfles de helft met Listerine en de andere helft met water. Opschudden! ❣Als u uw haar wast en conditioneert, spuit het mengsel dan alleen op uw SCALP! ❣laat het een paar minuten op je hoofdhuid zitten ❣ spoel het uit met water (niet shamponeren) Je hoofdhuid zal tintelend, koel en verfrist zijn en het zal roosvrij zijn !! #sofreshandsoclean #fresherthanyou isterine heeft menthol, thymol, eucalyptol en methylsalicylaat - alles wat het een antischimmel-, antisepticum- en ontstekingsremmend middel maakt en perfect voor het wegwerken van roos.💡 #diy #hudabeauty #vegas_nay #wakeupandmakeup #brian_champagne #makegirlzvid # laurag_143 #hairmakeupdiary #makegirlz #liveglam #makeupvideos #makeupclips #makeupcoach #hairmakeupdiary #diytop

Een video geplaatst door Farah D (@farahdhukai) op

Ze waarschuwt dat het normaal is dat je hoofdhuid voelt alsof hij tintelt en verkoelt als het werkt en daarna - maar deelt ook dat het roosvrij is (en bacterievrij dankzij de antiseptische en schimmelwerende eigenschappen van de mondwater). Echter, West Palm Beach, FL, dermatoloog Kenneth Beer, MD, is er niet van overtuigd dat je Listerine voor dit doel moet gebruiken. "Hoewel de ingrediënten goed zijn, zijn er zoveel producten ontworpen voor de hoofdhuid die formuleringen bevatten die zijn ontworpen om roos te behandelen en goed werk te leveren." Dus terwijl schoonheidsinnovaties elk uur verschijnen, is het soms het beste om "te gebruiken zoals aangegeven".

Aanbevolen: