Het ene product dat je echt nodig hebt, eigenlijk deze zomer nodig hebt
Het ene product dat je echt nodig hebt, eigenlijk deze zomer nodig hebt

Video: Het ene product dat je echt nodig hebt, eigenlijk deze zomer nodig hebt

Video: Het ene product dat je echt nodig hebt, eigenlijk deze zomer nodig hebt
Video: 4 TIPS voor een GROEN GAZON deze zomer! 2023, September
Anonim

Image / Mahalo huidverzorging

Ik haat het echt als merken opscheppen over het hebben van schoonheidsproducten die 'vakanties in een fles' zijn. Hoe kokos-tropisch-fruitig ruikende bodylotion ook ruikt, het kan me niet overtuigen dat ik op een strand in Maui ben als ik midden in de dag een miljoen e-mails lees aan mijn bureau, onder de gloed van de kantoorverlichting.

Mahalo Vacation Glow ($ 95) wordt redelijk dichtbij. Misschien is het de naam en de zeer gave houten fles - zelfs de ingrediënten en het 'hoe te gebruiken' zijn in de container gegraveerd, wat een immense gedetailleerdheid laat zien waar je niet tegen kunt kijken - dat is mijn overtuiging, maar er is iets aan de hand dit body-hair elixer dat in één woord is, 'beachy'.

Het merk beschrijft het als "gesmolten zonnebranddrank" - een uitdrukking waar mijn cynische ik normaal gesproken mijn ogen naar zou werpen, maar in dit geval kan ik geen meer dead-on beschrijving bedenken. Het ruikt naar frisse witte bloemen (er zijn etherische oliën van jasmijn / Hawaiiaanse pikake), en iets waar je niet echt je vinger op kunt leggen (het is een mix van tuberoos, ylang-ylang en geranium) - een geurig brouwsel dat zeker meer dan genoeg is voor iemand om te stoppen en je te vragen wat je draagt.

Dan zijn er de hard-hitters: vitamine E-rijke Kukui, evenwicht tussen macadamia, doet-alles, arganolie, huidherstellende duindoorn en mega-hydrator-avocado. De line-up maakt de meest perfecte olie, een soort rijk serum dat perfect na de douche werkt - je hebt letterlijk maar een druppel nodig om het haar glad te strijken en de huid op je benen te perfectioneren. Het beste deel: de geur en de gloeiende hydratatie blijven rond hangen, dus als je middagkoffie begint te schoppen, kun je echt in staat zijn om diep adem te halen, je ogen te sluiten en te doen alsof je op een luie stoel zit en naar de zee kijkt.

Aanbevolen: