Genius New Plate Invention belooft calorieën uit je maaltijd te halen
Genius New Plate Invention belooft calorieën uit je maaltijd te halen

Video: Genius New Plate Invention belooft calorieën uit je maaltijd te halen

Video: Genius New Plate Invention belooft calorieën uit je maaltijd te halen
Video: Leef met Dr. Sten Ekberg - dit wil je niet missen! 2023, September
Anonim

Wat betreft afvallen, er zijn een paar bordtrucs die er zijn. De meest populaire? Gebruik een kleiner bord om je hersens te laten denken dat je meer voedsel eet dan je in werkelijkheid bent. Maar zoals iedereen wiens brein hen ook heeft verteld, heb ik nog steeds honger. Seconden, alsjeblieft, dat is geen truc die altijd resultaten garandeert.

Maar er is daar een nieuwe bordentruc en het is bewezen dat deze je helpt om elke keer calorieën te snijden. Een nieuwe uitvinding, gezamenlijk gemaakt door reclamebureau BBDO Bangkok en de Thaise overheid, neemt overtollig vet en olie op van het voedsel dat er bovenop zit. Het product, toepasselijk de Absorbplate genoemd, is op dezelfde manier ontworpen als een spons: ongeveer 500 geperforeerde gaten op het oppervlak van de plaat nemen olie weg van het voedsel en op de bodem van de plaat, waarbij gemiddeld 30 calorieën worden verwijderd per gerecht.

Volgens de promotievideo is het bord uitgevonden om het zwaarlijvigheidsprobleem van Thailand aan te pakken, dat wordt toegeschreven aan zwaar koken met olie. Het product is momenteel alleen beschikbaar in Thailand, maar je kunt er op wedden dat we de dagen aftellen tot het hier zijn weg vindt.

Aanbevolen: