Een haarmasker van $ 7 dat een schadevergoeding van een jaar herstelt in één gebruik
Een haarmasker van $ 7 dat een schadevergoeding van een jaar herstelt in één gebruik

Video: Een haarmasker van $ 7 dat een schadevergoeding van een jaar herstelt in één gebruik

Video: Een haarmasker van $ 7 dat een schadevergoeding van een jaar herstelt in één gebruik
Video: I Used The World's Best Hair Treatment Every Day For 1 Week 2023, September
Anonim

Ik ben een trouwe tester van elk soort masker dat belooft mijn gezicht op te vrolijken, te klaren en op te ruimen, maar het was tot voor kort dat ik me waagde in een nieuwe maskercategorie: haar. Ik ben ook niet iemand die nieuwe schoonheidsproducten uitprobeert, dus toen ik hoorde van een haarmasker van een drogisterij dat mijn gespleten punten zou verminderen en mijn lokken zou rehydrateren, was ik meer dan bereid om buiten mijn maskercomfortzone te stappen en te geven het een poging.

Total Repair 5 Damage-Erasing Balm (L'7) van L'Oreal is gericht op en behandelt de vijf tekenen van haarschade - gespleten haarpunten, zwakte, ruwheid, saaiheid en uitdroging - en op het etiket van het product staat dat het tot één jaar schade herstelt in één gebruik. Onder de douche gebruikte ik mijn normale shampoo (hoewel L'Oréal hun Advanced Haircare Total Repair 5 Restoration Shampoo ($ 5) aanbeveelt voor het beste resultaat) en deze volgde door het haarmasker toe te passen in plaats van de conditioner.

De dikke witte formule heeft ongeveer dezelfde consistentie als een normale conditioner, dus ik gebruikte bijna dezelfde hoeveelheid van het masker als gewoonlijk conditioner. De geur is echt leuk - de enige vergelijking die ik kan maken is dat het me enigszins aan ananas deed denken, maar niet te overweldigend. De instructies zeggen dat je het 3-5 minuten moet laten staan (de perfecte hoeveelheid tijd als je je benen wilt scheren terwijl je aan het wachten bent) maar ik voelde me avontuurlijk, dus stopte ik mijn douche in de pauze, bracht het masker op mijn haar aan, wikkelde het in een bovenste knot en wachtte maar liefst 10 minuten in de hoop dat het langer zichtbaar zou blijven om de resultaten nog duidelijker te maken. Toen mijn timer afgaf, sprong ik gewoon weer onder de douche en waste het uit.

Ik beveel deze diepe conditioner ten zeerste aan! 👍 Het heeft echt een verschil in mijn haar gemaakt na slechts één gebruik! Mijn haar is erg dik en kroezend. Dit heeft mijn haar zacht gemaakt en ik heb niet langer meer TANGLES! Gek! 😨😁💕 #loreal #lorealtotalrepair #hair #haircare #hairproducts

Een foto geplaatst door @xoxoxao op

Ik droogde en stylde mijn haar zoals gewoonlijk, en het leek een gezondere gloed te hebben. Het was ook merkbaar zachter, en ik kon mezelf er niet van weerhouden het aan te raken. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, dus ik was vooral gericht op het repareren van gespleten haarpunten, maar de Total Repair 5 -schade voor het verwijderen van beschadigingen is uitstekend geschikt voor het repareren van de beschadigingen van met kleur behandelde strengen.

Al met al ben ik nog steeds een liefhebber van gezichtsmaskers, maar nu is het leuk om hem één dag per week op te schakelen en dit haarmasker te gebruiken, zodat mijn haar de TLC krijgt die het verdient.

Aanbevolen: