Eet Like a Pilates Guru: Brooke Siler
Eet Like a Pilates Guru: Brooke Siler

Video: Eet Like a Pilates Guru: Brooke Siler

Video: Eet Like a Pilates Guru: Brooke Siler
Video: The Women's Health Big Book of Pilates 2023, September
Anonim

Pilates goeroe Brooke Siler, auteur van Het Women's Health Big Book of Pilates, heeft de lichamen van haar toegewijden meer dan 20 jaar lang ondersteund en getransformeerd, waaronder beroemdheden als Madonna, Zooey Deschanel, Liv Tyler en Kirsten Dunst. Siler is een van de weinige Pilates-instructeurs die heeft getraind onder de voogdij van Joseph Pilates 'protégée Romana Kryzanowska. Met andere woorden, Siler kent haar spullen echt. Dus we waren nieuwsgierig - wat doet eet een Pilates-goeroe elke dag? Natuurlijk is ze net zo bekwaam in het kiezen van gezond voedsel om de hele dag door te smikkelen als wanneer ze jouw kern in vorm brengt.

Image
Image

Ontbijt: citroenwater, thee en een ei-witte omelet met spinazieSiler begint elke ochtend met water doordrenkt met citroen, gevolgd door een kopje rode thee, ook bekend als rooibos, die is geladen met anti-aging, ziektebestrijdende antioxidanten. Voor het ontbijt zwepen ze een eiwitomelet op met spinazie, samen met wat nitraatvrij spek als ze tijd heeft om het te koken. "Ik ben allergisch voor eierdooier, dus ik ga altijd voor de blanken en ben dol op het hoge eiwitgehalte," zei ze. "Ik hou van spinazie, en als ik 's morgens vroeg groenten krijg, voel ik me beter over de dag. Het spek is puur voor het plezierprincipe."

Image
Image

Lunch: salade met gegrilde kip en groenten"Ik ben dol op salades met veel groenten, vooral winterwortelgroenten," zei Siler. Ze voegt altijd gegrilde kip toe om eiwitten te vullen.

Image
Image

Snack: groene appel met amandelboterSiler heeft een arsenaal aan gezonde snacks waar ze naar toe reikt, afhankelijk van wat ze die dag hunkert. Haar snacks zijn groene appels met amandelboter, een handjevol zonnebloempitten, een stuk donkere chocolade, of sommige zwarte cerignola-olijven. "Afhankelijk van de zoete of zoute smaakfactor van het moment, kies ik een van de vier," zei ze.

Image
Image

Diner: petite entrecôte met broccoli"Ik ben absoluut iemand die hunkert naar rood vlees, dus als ik een mooie petite entrecote bij de slager kan vinden, heb ik dat met bijna een hele kop broccoli," zei Siler. "Ik eet vrijwel elke groente, behalve limabonen, maar ik trek altijd naar broccoli." Als ze geen vlees eet, krijgt Siler tilapia of tong gepaneerd met glutenvrije crackers van eind juli. "Het is een favoriet van het gezin," zei ze. Gerelateerde artikelen:Eat Like a Nutritionist: Keri GlassmanEat Like a Trainer: Kira StokesEat Like a Food Psycholoog: Brian Wansink

Aanbevolen: