Tia Mowry's 5 Tips voor een Glam Moederdag
Tia Mowry's 5 Tips voor een Glam Moederdag

Video: Tia Mowry's 5 Tips voor een Glam Moederdag

Video: Tia Mowry's 5 Tips voor een Glam Moederdag
Video: Tia Mowry's Mother's Day Craft | Quick Fix 2023, Oktober
Anonim

Het is moeilijk te geloven als je bent opgegroeid in de jaren '90, maar Tia Mowry, de helft van de 'Sister, Sister' tweeling, is helemaal opgegroeid met een bijna vier jaar oude zoon. En als je bewijs nodig hebt, krijg je het op haar nieuwe kookprogramma "Tia Mowry at Home" - de eerste aflevering waarin Tia in de keuken staat met haar man Cory Hadrict.

Naast haar nieuwe show is Tia ook de nieuwe merkambassadeur voor de klassieke glam-geur Elizabeth Taylor White Diamonds Luster. Bij een recente viering van het partnerschap, kon Tia niet anders dan over haar zoon Cree gutsen: "Ik kijk echt uit naar Moederdag … Ik ben al vier jaar moeder en het wordt nooit oud."

De trotse moeder deelt haar tips voor het brengen van een beetje DIY-glamour op je Moederdag … of elke dag dat je zin hebt om OJ uit de champagneglazen te drinken:

  1. Breng de spa naar huis met DIY-spa-water: voeg gewoon komkommers en bessen toe om thuis dat ontspannen gevoel te creëren.
  2. Neem de PJ's een tandje hoger door een zijden gewaad of schattige slippers te dragen (of cadeau te doen) om de dag glamoureus te laten voelen met behoud van die ontspannen sfeer.
  3. Een eenvoudig spa-cadeau zoals een manicure kan een geweldig cadeau zijn voor u en moeder.
  4. Een prachtig juweel doet nooit pijn!
  5. Onze persoonlijke favoriet: drink je PB of fruitsmoothie uit een champagneglas om de glamour in je ochtenddrank te versterken. (We doen dit misschien niet alleen morgen.)

Aanbevolen: