8 manieren om kaneel als schoonheidsproduct te gebruiken
8 manieren om kaneel als schoonheidsproduct te gebruiken

Video: 8 manieren om kaneel als schoonheidsproduct te gebruiken

Video: 8 manieren om kaneel als schoonheidsproduct te gebruiken
Video: Een te Hoge Suikerwaarde Verbeteren met deze 10 Tips 2023, Oktober
Anonim

Kaneel is een geliefde smaak in kauwgum, koffie en kaarsen - en het kan ook wonderen verrichten aan je buitenkant! De specerij bevat calcium, vezels, ijzer en mangaan, en in zijn schors zijn helende essentiële oliën. Dus, met dat in gedachten, gebruik genereus! Hier zijn enkele van onze favoriete toepassingen voor kaneel als schoonheidsproduct - sommigen goed genoeg om te eten!

DIY kaneel recepten voor je gezicht:

  • Kaneel muskaatmasker:Dit heerlijk ruikende masker pakt een stoot tegen acne, want kaneel is antimicrobieel en honing is een natuurlijk antibacterieel vocht vasthoudend middel. Meng 2 eetlepels honing, 1 theelepel nootmuskaat en 1 theelepel kaneel om een pasta te vormen. Breng het op het gezicht aan zoals elk ander masker en laat het 30 minuten rusten. Spoel na het spoelen in een exfoliërende, cirkelvormige beweging af om roodheid, zwelling en afstroop van de dode huid te verminderen.
  • Kaneel scrub:Voor een straight-up scrub kun je 1 theelepel kaneel, 1 theelepel suiker en 1 eetlepel honing mengen. Ben op het gezicht van toepassing, zacht schrobben, voor zachte, vlotte huid.
  • Cinnamon Lip Plumper: Let op Kylie Jenner! Voor grotere pruiken heb je geen lipinjecties nodig, je hebt gewoon een klein beetje kaneel nodig. Breng gewoon olijfolie of vaseline aan op de lippen en dep zachtjes een snufje kaneel erop, kloppend langs de lengte van de lippen. Als het mengsel te veel brandt, spoel het dan volledig weg. Toegevoegd bonus? Als u per ongeluk iets binnenkrijgt, verfrist de kaneel uw adem!
  • DIY Cinnamon Bronzer: Je kunt een doe-het-crème bronzer maken (stappen en instructies via Hello Natural) of je kunt eenvoudig een paar knijpjes nemen om kaneelpoeder te starten, 1 theelepel baby poeder (of maïszetmeel) en mengen, kaneel toevoegen tot je de gewenste schaduw hebt bereikt. Breng het vervolgens aan met een blozen penseel en je hebt een gouden, natuurlijke gloed.

Aanbevolen: