Kinderen reageren op de Kylie Jenner Lip-uitdaging op de best mogelijke manier
Kinderen reageren op de Kylie Jenner Lip-uitdaging op de best mogelijke manier

Video: Kinderen reageren op de Kylie Jenner Lip-uitdaging op de best mogelijke manier

Video: Kinderen reageren op de Kylie Jenner Lip-uitdaging op de best mogelijke manier
Video: Kylie Jenner lip challenge fail 2023, Oktober
Anonim

De Kylie Jenner Lip Challenge neemt de taart als een van de vreemdste en gevaarlijkste schoonheidstrends om het publiek te raken. Als je je de bijzonderheden van de uitdaging niet herinnert (en we geven je de schuld niet dat je het uit je hoofd blokkeert), bestond het er alleen maar uit dat meisjes hun mond op een borrelglas legden en lucht uit het glas zuigen als zo hard als ze konden tot hun lippen opgezwollen waren en er opgezwollen uitzagen als die van Jenner. Zoals je vast al weet, zijn de resultaten van de Lip Challenge rampzalig (en kunnen permanente schade aanrichten!).

Maar deze rare "procedure" is niet alleen schokkend voor de volwassenen van de wereld. Het blijkt dat kinderen zelfs meer walgen van de praktijk dan iemand zou hebben gedacht!

De Fine Bros toonden een stel kinderen de effecten van meisjes die Kylie's lippen probeerden na te maken en, nou ja, je kunt de reactie van de kinderen hier zien:

https://www.youtube.com/watch?t=62&v=JzmjItxxbsc

"Dat zijn enkele freaky lippen," "wat is dat?" "AHHHH!" En "dat is gewoon afschuwelijk!" Waren slechts enkele van de opmerkzame reacties van kinderen. Leuk om te zien dat kinderen net zo ontzet zijn door de uitdaging als wij! Het lijkt erop dat er misschien nog hoop is voor toekomstige generaties.

Hoewel de "Keeping Up With The Kardashians" weinig publiekelijk de lipuitdaging over Twitter veroordeelde, probeerden tieners nog steeds het stomme idee met de hoop haar dezelfde, volle lippen te krijgen. Maar nu Jenner heeft toegegeven dat hij lipvullers heeft gebruikt, denk ik dat we allemaal kunnen stoppen met het kopiëren van haar mollige pruilmond door rare flesafzuigtechnieken. Laat het gaan, mensen. Het was gewoon plastische chirurgie in de eerste plaats.

Aanbevolen: