Vraag & Antwoord: "Modern Family", ster Sarah Hyland over haar potentiële kwartaallevenscrisis
Vraag & Antwoord: "Modern Family", ster Sarah Hyland over haar potentiële kwartaallevenscrisis

Video: Vraag & Antwoord: "Modern Family", ster Sarah Hyland over haar potentiële kwartaallevenscrisis

Video: Vraag & Antwoord: "Modern Family", ster Sarah Hyland over haar potentiële kwartaallevenscrisis
Video: What Was Sarah Hyland Hiding From The World? | Life Stories by Goalcast 2023, Oktober
Anonim

Het lijkt niet helemaal eerlijk om te schrijven dat Sarah Hyland "maar" 24 is. Niet alleen heeft Hyland gehandeld sinds ze in luiers was, we hebben haar jarenlang als Hayley Dunphy op "Modern Family" gezien. Zes seizoenen en een paar "Best Ensemble" Emmy's later is Hyland een ster op zich geworden. Ze heeft een nieuwe film genaamd 'See You in Valhalla' en behandelt dezeZeventien deze maand. Misschien komt het omdat Sarah en ik dezelfde leeftijd hebben (daarover later meer), maar ik ben gevloerd door alles wat ze in haar cv heeft gestopt.

Ik babbelde met (lees: fangirled naar) Sarah tijdens een evenement ter ere van de lancering van Hawaiian Tropic Island Sport - passend op een van de eerste dagen van 80 graden in New York City. Sarah, een native in New York, beveelt het merk aan om door onze kleverige zomers heen te komen: "Ik hou er echt van om actief te zijn buiten en voor mij is het zo warm in LA en dan in New York is het zo vochtig dat je veel zweet en gewoon een plas. Ik heb een vochtbestendige zonnecollector nodig, dus ik koos deze, wat ook voedend is voor je huid, dus geweldig. "De afgelopen dagen ben ik op het werk manueel bezig geweest met zonnebrandcrème, zodat ik de klassieke kokosgeur kan ademen en doen alsof ik op het strand ben. Ik stel voor dat jullie allemaal hetzelfde doen. (Of, weet je, eigenlijk op vakantie gaan.)

Het is gemakkelijk om te vergeten dat Sarah geen normaal meisje is, omdat ze zo enthousiast was over haar zweet, haar Instagram en haar liefdadigheidswerk. Dit is onze chat:

Jij schoonheid: Allereerst moet ik je zeggen dat ik de grootste fan ben. Ik was zo opgewonden dat ik dit moest doen. Dus je ziet er altijd zo gelukkig en geweldig uit op je Instagram-foto's. Heb je een geheim?

Sarah Hyland: Filters zijn om een reden gemaakt. [lacht]. Ik heb echt grote ogen, dus ik draag graag mascara omdat deze het tegenwicht biedt. Ik ben ook een grote fan van lip liner. Ik zou lipvoering met een lippenbalsem gebruiken als ik kon. En voor mijn haar gebruik ik Oribe Dry Texturizing Spray.

Dus ik weet dat je jaren acteerde voor 'Moderne Familie'. Ik heb een citaat van je gelezen in de trant van 'het duurde 15 jaar om dit concert te landen', wat voor mij diep is dat je zo lang ergens aan hebt gewerkt. Waar denk je dat je ambitie vandaan komt?

Ik heb het altijd gehad. Ik was een heel ambitieus klein meisje. Als ik iets zag en ik het wilde, werkte ik er het meest mee om het te krijgen. Ik realiseerde me al heel jong - ik ben niet opgegroeid met een zilveren lepel - dat ik danslessen wilde nemen of een bepaald ding wilde kopen in de Children's Place, de dure plek om voor mij te winkelen toen ik klein was, dat ik mijn eigen geld moest verdienen om het te kopen. Dus ik denk dat ik waarschijnlijk net hebzuchtig was als een klein meisje.

Wilde je ouders dat je actrice werd?

Nee. Mijn vader is een acteur en mijn moeder was actrice, dus ze weten welke problemen en beproevingen erbij horen en ze wilden niet dat een vierjarige dat deed.

Ik weet zeker dat ze nu van gedachten zijn veranderd dat je zoveel succes hebt gehad?

Ze zijn echt trots.

Heb je beauty- of stijltips gekregen van het spelen van Hayley? Of heb je echt slecht advies moeten geven?

Hayley droeg VEEL cowboylaarzen het eerste seizoen. Ik begreep die trend gewoon niet. Ik begrijp het als je in het zuiden bent of als je gaat rijden. Er is een tijd en een plaats voor cowboylaarzen, maar niet met een gestippelde jurk. Gewoon nee. Cowboylaarzen waren erg populair op mijn school in 2003, 2004, veel meisjes op mijn school zouden denim minirokken dragen met, zoals cowboylaarzen met hakken, als een grote stevige riem met de iPod Nano aan de riem geknipt. En altijd een zonnebril op hun hoofd, maar ze droegen ze nooit.

Mijn onofficiële schooluniform was in wezen Uggs en een North Face, dus dat klinkt op zijn minst beter dan het mijne.

Ben je naar school gegaan in New Jersey?

Oh mijn god, ja. Precies op de neus.

Nou, het was Jersey of Long Island, een van de twee. Als je naar mijn Instagram gaat is er een foto van een paar jaar geleden - het was winter in New York en ik had zojuist mijn eerste North Face fleece zip-up gekregen. Ik draag deze pyjama-broek die een beetje strak is, weggestopt in Uggs, met een noordwand. Mijn haar was recht en heel lang, dus ik stopte het in een paardenstaart. Ik legde mijn tas op een arm en ik droeg een Starbucks latte. Ik denk dat ik schreef: "Long Island Student 2005".

Ja, dat is elk meisje met wie ik ben opgegroeid. Ik wilde je hierover vragen - als fans hebben we je stijl zien evolueren tot het punt waarop je een stijlicoon aan het worden bent. Heb je een denkproces dat verder gaat dan alleen maar kiezen wat je leuk vindt?

Het zijn echt gewoon dingen die ik leuk vind. Ik heb een echt eclectische smaak. Ik hou van alles van er uitzien als Audrey Hepburn, eruit zien als Jackie Onassis op een jacht, lijken op Kurt Cobain. Het bereik is zo breed en enorm. Als ik ga shoppen, spring ik naar buiten.

Naarmate je carrière vordert, heb je mentors of mensen wiens carrières je graag zou willen volgen?

Ik denk dat iemand zoals Christina Applegate.Ze lijkt veel op mij - zij is een muzikaal theatermeisje in hart en nieren en een danseres. Ze begon ook echt met een sitcom en ik hou van wat ze heeft gedaan met haar carrière en vooral haar filantropische werk. Ik hou van een sterke, onafhankelijke vrouw. Ik zou graag iemand emuleren als Cate Blanchett, die net als de Katharine Hepburn van onze generatie is. Ze speelde ook een geweldige Katharine Hepburn.

Werkt liefdadigheidswerk iets dat je nu doet of waar je graag bij betrokken wil raken?

Ik ben betrokken bij No Kid Hungry, de vereniging van Jeff Bridges, en ook bij de George Lopez Foundation. Het is een kamp voor kinderen met een nieraandoening en nierfalen. Ze hebben medische behandelingen en artsen en verpleegkundigen ter plaatse, dus als je dialyse hebt en niet kunt ervaren wat gezonde kinderen in het kamp doen, kun je naar het kamp gaan en activiteiten ondernemen terwijl je ter plekke medische hulp krijgt. Het is geweldig.

Dat klinkt als zo'n zinvol werk en het heeft je geraakt vrij nauw rechts?

Ja, het is slechts een van die dingen waar ik graag terug in een lage radarstatus sta.

Dus mijn laatste vraag - ik ben ook 24, dus ik ga kennelijk een kwarteeuwcrisis hebben -

Ja, dat zeg ik al vijf jaar.

Werkelijk? Ik kan niet liegen, dat maakt me zo blij. Je bent op een met Emmy bekroonde show en je hebt zoveel voor je leeftijd gedaan. Denk je dat je de kwarteeuwcrisis zult krijgen?

Altijd. Je verliest een deel van jezelf en als je een tiener bent, ben je zo geobsedeerd met ouder worden. Als je die leeftijd raakt, heb je het volgende: "Oh, shit ik ben hier eigenlijk. Wat nu? Oh nee, ik ben 24, wat betekent dat ik 25 draai, wat betekent dat ik 50 ben, ik ga dood ". Ik wil daar niet aan denken, maar het is waar je geest naar toe springt.

LEES VERDER: Debra Messing op schoonheid, ambitie en allergieën

Aanbevolen: