Waarom Model / DJ Harley Viera-Newton een "Makeup Uniform" heeft
Waarom Model / DJ Harley Viera-Newton een "Makeup Uniform" heeft

Video: Waarom Model / DJ Harley Viera-Newton een "Makeup Uniform" heeft

Video: Waarom Model / DJ Harley Viera-Newton een "Makeup Uniform" heeft
Video: Navid Zardi WARAWA - ft. Abba Karib 2023, Oktober
Anonim

Wanneer maakt een schoonheidsroutine de sprong naar een volwaardige, kenmerkende look? Voor Harley Viera-Newton, een model / DJ die is opgenomen in Mode en spins met Roc Nation, het was kismet toen ze zich een eenvoudig kattenoogje realiseerde en rode lippen bij alles pasten.

Viera-Newton zegt dat ze 'niet erg goed is in het aantrekken van make-up', dus toen ze eenmaal een blik vond die ze aankon, bleef ze erbij. De look is wat ze haar 'make-up uniform' noemt. Vijf jaar later - ongelooflijk lang niet zo lang als Taylor Swift - schudt ze nog steeds de nonchalante glamourlook.

Ik ging zitten met de nieuwe ambassadeur van het beautymerk van de UBU toen ze van fotoshoot naar party prep ging in de kantoren van de NYC Z100. Zoals elke veelgevraagde DJ, heeft ze een hectisch reisschema (en het baller-Instagram-account om dit te laten zien), dus we praatten over reisschoonheid, speelden modefeestjes en wat het betekent om "moeiteloze stijl" te hebben.

YouBeauty: Kun je me iets vertellen over hoe je bent begonnen met dj'en?

Harley Viera-Newton: Ik ging naar NYU en begon te DJ-en, vooral voor de lol. Ik had een vriend die ook Harley heette en we hadden zoiets van, "we moeten iets doen met deze gimmick 'Harley en Harley, Let's Start a Party'." En hij draaide een beetje en ik was geïnteresseerd geweest, maar, weet je, het ging meer over het gebruiken van onze grappige gimmick en het gooien van een feestje. Het is duidelijk dat, terwijl de avond aanbrak, ik zou zeggen: "Ik wil DJ! Ik wil DJ! "En het feest eindigde eigenlijk best goed. We waren net naar New York verhuisd en kinderen wisten nog niet echt waar ze heen moesten. We hebben die avond gegooid, ik denk dat het zo'n zes maanden duurde, maar toen heb ik uiteindelijk nog een nacht geboekt op deze plaats die Beatrice heet en net was geopend. Het werd een geweldige club, maar op dat moment wist niemand wat het was; het was net geopend. En vanaf daar begon ik meer banen te boeken, dus het was een heel natuurlijk, gelukkig ongeluk. Het was heel erg gewoon voor de lol. Ik werkte op dat moment in de detailhandel en dacht: "Dit is veel leuker dan mijn dagelijkse baan."

Image
Image

Doen DJ en schoonheid iets voor jou? Ik veronderstel - je doet een UBU-fotoshoot in de Z100-kantoren - ze betekenen iets gecombineerd.

DJ en beauty hebben voor mij veel geschiedenis omdat een van de eerste merken waar ik mee werkte, Dior Beauty was. Via hen ben ik meer gaan werken in de modewereld en meer mode-evenementen gedraaid. Nu ik veel reis voor werk en ik ben een beetje over de plek en het schema kan soms een beetje gek zijn, ik heb het gevoel dat het uitzoeken van je schoonheidsroutine zoveel stress en druk uit dat schema haalt.

Hoe ga je om met schoonheid als je reist?

Het helpt om je soort "make-up uniform" te achterhalen. Terwijl ik eerder reed, zou ik zeggen: "Ah! Wat zal ik doen? Ik heb net een vlucht van 12 uur achter de rug! Ik zie er niet uit! Wat moet ik doen? "Nu heb ik een beetje mijn routine. Ik weet precies hoe lang het duurt voordat ik klaar ben. Ik zal in een stad landen en denken: "Ok, ik heb een uur. Ik heb 10-15 minuten nodig om mezelf enigszins presentabel te maken "en ik weet wat ik ga doen en gebruiken.

Heb je reisbenodigdheden of stukken die deel uitmaken van je make-upuniform?

Absoluut! Als u uw benodigdheden meeneemt, kan het u helpen zich thuis te voelen, waar u zich ook bevindt. En dat, je leert gewoon door te oefenen en door een essentiële te vergeten waar je bent, "Ik kan niet geloven dat ik mijn lippenstift ben vergeten. Wat ga ik doen? "Voor mij draag ik bijna altijd rode lippenstift alleen omdat ik het gevoel heb dat ik wakker word als ik van een vreselijke vlucht ben gekomen. Ik gebruik MAC Ruby Woo en ik ben er dol op. Ik denk dat het uitzoeken van een kleur die voor jou werkt en die je altijd bij je hebt, gewoon heel handig is, want je kunt het gewoon aan doen en je eruitzien als je hebt geprobeerd, je wakker laten lijken. UBU-tools zijn echt nuttig voor mij. Ik ben dol op een cat-eye - het vinden van een eyeliner-penseel, zoals de luxe voeringborstel die het gemakkelijker maakte, was superbehulpzaam. De Lippety-stick helpt, zodat je lippenstift niet overal op je gezicht en je vingers ligt, wat ik lange tijd heb gedaan. Ook mini-alles. UBU doet mini-pincet, die natuurlijk zo geweldig is om op je te hebben.

Image
Image

Dus hoe heb je je make-up uniform ontwikkeld?

Gedurende de dag draag ik nauwelijks make-up - alleen mascara en een lip-tint. Maar wanneer ik naar buiten ga, en met name voor DJ's, is het leuk om een leuke, gedurfde look te hebben en het is iets dat me aanspreekt omdat het een heel klassieke look is die bij alles past. Dus, nogmaals, het haalt de stress eruit. Ik weet dat een rode lip en een zwarte cat-eye meegaan met wat ik draag, waar ik ook ben. Het kan op een rare manier heel glamoureus zijn of een geklede look. Weet je, als je hem opzet met een T-shirt of zo, dan ben je klaar om te gaan. Ik hoef er niet over na te denken. Make-up is niet iets dat me meer stress bezorgt. Dat is misschien saai omdat ik zo voorspelbaar ben op die manier, maar elke keer dat ik sindsdien heb geëxperimenteerd, heb ik er spijt van gehad.

Je stijl is ongelooflijk [Noot van de redactie: bekijk 30 dagen van de outfits van Harley in Vogue UK.] Heb je een manier om het te beschrijven?

Het is altijd zo'n moeilijke vraag voor mij omdat stijl iets is dat ik natuurlijk laat gebeuren. Ik probeer het echt niet te overdenken, want wanneer ik mensen zie en ik een beetje aangetrokken ben tot hun stijl, komt dat omdat ze er echt moeiteloos en natuurlijk uitzien. Ik voel me als dat soort gemak en dat vertrouwen is het aantrekkelijkst. Elke keer dat je een trend probeert te forceren of iets forceert dat niet jij is, zie je eruit alsof je het dwingt. Ik draag geen hoeden. Als ik een hoed op doe en het op straat probeer te dragen, voel ik me ongemakkelijk en zie ik er vreemd uit. Het gaat niet werken aan mij. Het is dat raar ding van "je zult er het beste uitzien als je stopt met proberen", wat heel gemakkelijk te zeggen en soms moeilijk is om te doen, maar ik houd me daar nu echt aan en ik draag waar ik me goed in voel. Ik vind ik draag veel vintage en er zijn veel vormen waar ik naar trek, omdat ik denk dat ze aan me werken en dan voel ik me gewoon heel goed en zelfverzekerd, weet je, wanneer ik "die jurk" in de strijd gooi.

Dat is geweldig om te horen, maar ook een beetje deprimerend als buitenstaander, want het is alsof je het hebt of niet.

Nee, ik denk niet dat dat waar is! Ik denk dat zodra je een beetje identificeert wat voor jou werkt en je je echt goed voelt, ik bedoel, elke keer dat je iets probeert te forceren, ben je je bewust van wat het ook is. Laten we zeggen dat je denkt: "Ok, ik moet een statement ketting dragen. Mensen doen dat. "En je vindt het eigenlijk niet leuk, of het voelt niet als jou, je bent je er zo van bewust dat je het draagt, dat je afgeleid bent en dat je geen zelfvertrouwen hebt omdat je dat niet bent jezelf. Ik denk niet eens dat het iets is dat je hebt of dat je niet hebt. Het gaat er letterlijk om alleen maar te dragen waar je goed in voelt. En dat vertaalt zich. Het zou een wit T-shirt en een spijkerbroek kunnen zijn, maar als je je mooi voelt, zullen andere mensen dat gaan zien en die energie zal overkomen.

En het is net als je make-up - zoek gewoon wat voor jou werkt.

Ja, het is natuurlijk gemakkelijk om te zeggen: "Wees moeiteloos." Maar, weet je, ik draag rode lippenstift en een kattenoog. Dat is niet moeiteloos. Daar wordt hard aan gewerkt. Maar het gaat erom zich goed in je vel te voelen. Dat is het belangrijke deel. Kleding moet een tweede huid zijn. Je zou niet het gevoel moeten hebben dat je een outfit draagt. Je moet je er goed in voelen en je krachtig en zelfverzekerd voelen.

Dit interview is gecondenseerd en bewerkt.

Elle Macpherson aandelen 7 gezonde gewoonten We zouden allemaal slim zijn om aan te nemen

Aanbevolen: