Editor's Letter: Props to Lauren Conrad
Editor's Letter: Props to Lauren Conrad

Video: Editor's Letter: Props to Lauren Conrad

Video: Editor's Letter: Props to Lauren Conrad
Video: TRULY EASY Product Photos - Lauren Conrad x Replica Surfaces 2023, Oktober
Anonim

Met een blog over schoonheid, gezondheid en welzijn testen we niet allemaal smoothie-recepten en het uitproberen van nieuwe nagellak. (Dat is, zoals, 3% van de taakomschrijving - sorry!) Redacteuren en schrijvers weten dat we spreken voor lezers die op ons vertrouwen voor onze rapportage, meningen en soms zelfs expertise. Onze stemmen hebben invloed.

En dat is waarom het een grote deal is dat Lauren Conrad - modeontwerper, voormalig ster van "The Hills" '/' Laguna Beach 'en de kracht achter de levensstijlwebsite LaurenConrad.com - in haar redacteursbrief deze maand heeft aangekondigd dat haar site afschaffing van "body shaming terms". Conrad schreef:

Als we het in het verleden gehad hebben om in vorm te komen, zijn er vaak woorden als 'mager', 'slank' en 'dun'. Vanaf deze maand zullen we alle body shaming-termen van de site verbieden en vervangen door woorden als 'fit', 'getoned' en 'gezond'. We doen dit toch grotendeels, maar nu zijn we ' maak het officieel! Het woord skinny wordt nu gereserveerd voor skinny jeans. Mijn redactieteam en ik hebben er lang over gepraat en we willen ervoor zorgen dat de focus ligt op fit zijn in plaats van een nummer op de schaal. Elk lichaam is anders gemaakt - en gezonde lichamen zijn er in alle soorten en maten.

Ik heb zoveel respect voor die beslissing, zowel als vrouw en als mede-redacteur. Het simpele feit is dit: taal is belangrijk. Doordacht zijn over hoe we met vrouwen (en mannen) over hun lichaam spreken, is een verantwoordelijkheid die serieus moet worden genomen. Wat mezelf betreft, sinds ik zes maanden geleden bij YouBeauty kwam, heb ik een punt gemaakt om te stoppen met het gebruik van taal die "schuld" en "schaamte" betekent als het gaat om eten en gewichtstoename. De boodschap van Lauren Conrad is een herinnering om gewetensvol te zijn over andere woorden die we ook gebruiken.

(Interessant is dat er een aparte kwestie lijkt te ontstaan in de opmerkingen van Conrad's post waarin lezers haar oproepen om niet alles in haar verschillende Kohl's kledinglijnen in plus-maten aan te bieden - dus houd in de gaten hoe ze dat adres zal aanpakken!)

Hoe dan ook, zonder verder door te gaan, klik je voor een paar van mijn favoriete productaanbevelingen deze week:

Aanbevolen: