V & A: Soccer Star Alex Morgan op het gebied van sport, schoonheid en zelfvertrouwen
V & A: Soccer Star Alex Morgan op het gebied van sport, schoonheid en zelfvertrouwen

Video: V & A: Soccer Star Alex Morgan op het gebied van sport, schoonheid en zelfvertrouwen

Video: V & A: Soccer Star Alex Morgan op het gebied van sport, schoonheid en zelfvertrouwen
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2023, Oktober
Anonim

Het eerste wat me opviel toen ik professionele voetballer Alex Morgan ontmoette, was haar glanzende, glanzende haar. Het was zo verbluffend dat ik er niets aan kon doen om te vervagen "Je hebt geweldig haar! Wat doe je eraan ?! "Maar gelukkig was mijn haar-fan meid haar helemaal niet teleurstellen - blijkt dat de Olympische gouden medaillewinnaar net zo vanzelfsprekend kan praten over schoonheidsproducten als ze kan over sport.

Hier is het antwoord op de haarvraag, trouwens: "Ik probeer het alleen elke vier dagen te wassen." Wat tegenwoordig het antwoord is van mensen met fantastisch haar (ik praat tegen jou, Kim Kardashian West.) Morgan zweert bij droge shampoo - Drybar Detox Droge shampoo ($ 22) is haar favoriet. Na een zweterige training zal ze haar haar meestal een goede spoeling geven om het zweet te verwijderen en probeert ze het wassen te beperken tot tweemaal per week. "Als het er extreem vies uitziet of vettig is, zal ik het wassen," zei ze.

Morgan is een zelfverzekerde, 25-jarige vrouw en je kunt vertellen dat haar houding al jaren in de maak is. "Gewoon sporten in het algemeen toen ik jonger was, hielp me om zelfvertrouwen te krijgen en gewoon te geloven in wat ik moet brengen en wie ik ben als persoon," legde ze uit. "Het heeft gevormd wie ik was en wie ik ben geworden." Nu, met haar gouden medaillewinst en de roem die is ontstaan door een speler te zijn in het Amerikaanse nationale voetbalteam voor vrouwen, erkent ze de verantwoordelijkheid die ze heeft als rolmodel voor jonge meisjes.

Aanbevolen: