U kunt zien hoe u eruitziet als Kylie Jenner met tijdelijke "Assepoester Lippen"
U kunt zien hoe u eruitziet als Kylie Jenner met tijdelijke "Assepoester Lippen"

Video: U kunt zien hoe u eruitziet als Kylie Jenner met tijdelijke "Assepoester Lippen"

Video: U kunt zien hoe u eruitziet als Kylie Jenner met tijdelijke "Assepoester Lippen"
Video: Kylie Jenner lip look | Beautygloss 2023, Oktober
Anonim

Crafty-dermatologen hebben een optie gevonden voor mensen die hun lippen willen vullen, maar niet echt genoeg toegewijd zijn voor volledige injectables (of de Kylie Jenner-uitdaging).

"Assepoester lippen" - zo genoemd omdat ze na 24 tot 48 uur verdwijnen - zijn de nieuwste nieuwe injecteerbare, gemaakt van een eenvoudige zoutoplossing. Dr. Michele Green, een cosmetisch dermatoloog uit NYC en een medewerker van RealSelf, vertelde ons dat zoutoplossing een optie is voor mensen die willen testen hoe ze eruitzien met cosmetisch veranderde lippen, omdat de oplossing dan binnen een dag weer in je lichaam wordt opgenomen of twee. De look zal echter niet zo subtiel of natuurlijk ogend zijn als met hyaluronzuur-lipvullers zoals Restylane en Juvederm, legde Dr. Green uit. (Eh, ik weet niet zeker of Jenner's lipvullers er ook heel natuurlijk uitzagen.)

LEES MEER: Kylie Jenner Tenslotte Toegeeft tot het gebruik van Lip Fillers

Restylane en Juvederm daarentegen, duren maximaal zes maanden of totdat de patiënt ervoor kiest om ze op te lossen met een injectie van hyaluronidase. De zeventienjarige Jenner, wiens beruchte eendenlippen ontegenzeggelijk gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor het starten van deze rage, heeft toegegeven een "tijdelijke lipbehandeling" te krijgen die een van de bovenstaande zou kunnen zijn.

Zoals elke injectie, zegt Dr. Green, is er een kans op blauwe plekken, tijdelijke zwelling of, zelden, lokale infectie. Als je het veilig hebt gedaan, kunnen de injecties een minder permanente manier zijn om te zien hoe je eruitziet als je een Kylie trekt. (Kan iemand Halloween-kostuum zeggen ?!) De oplossing is op dezelfde manier gebruikt voor mensen die borstimplantaten overwegen, of zelfs vrouwen die gewoon een week lang vakantieborsten willen.

Zou je de "Assepoelllippen" van 24 uur uitproberen of is het idee van naalden in je lippen te onaantrekkelijk? Laat het ons weten in de reacties!

LEES MEER: Kylie Jenner vraagt tieners om te stoppen #KylieJennerLipChallenge

Aanbevolen: