Spice Up Your Diet met Chili Peppers
Spice Up Your Diet met Chili Peppers

Video: Spice Up Your Diet met Chili Peppers

Video: Spice Up Your Diet met Chili Peppers
Video: How Hot Peppers May Extend Your Life 2023, November
Anonim

Ook gekend als: Bell, Jalapeno, Serrano, Ghost en nog veel meer Likes:Zien wat voor invloed hij op jou heeft Houdt niet van: Koud, het druist in tegen zijn vurige aard Hobby's: De tuin en uw dagelijkse gerechten opfleuren Vind hem: De gerechten over de hele wereld op smaak brengen, van Pad Thai tot EnchiladasChili Pepper is een hete vrucht! Hij is al duizenden jaren oud en voegt smaak en kruiden toe aan gerechten. Hij is afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika en speelt een belangrijke rol in de tradities van oude culturen, en veranderde het aanzien van voedsel overal ter wereld toen hij zich een weg baant door de oceanen om nieuwe culinaire tradities te helpen creëren. MEER VAN GEZONDE EINDPLAATS: Punch Up Your Diet with PumpkinChili Pepper is niet alleen een vurig fruit; hij brengt ook tal van gezondheidsvoordelen met zich mee. De stof die hem zijn traan en zweet geeft en brandwonden veroorzaakt, capsaïcine, is ook een krachtige antioxidant, die veelbelovend is in het verbeteren van de bloedsomloop, het bestrijden van ontstekingen, het verlichten van pijn en het bestrijden van bepaalde soorten kankercellen. Bovendien is Chili Pepper een geweldige manier om de vitamines A en C te krijgen. Kies voor paprika's die liever van het kruid af willen en toch de gezondheidsvoordelen willen hebben. Paprika's zijn goede bronnen van vezels, folaat en vitamine K, bovenop vitamine A en C. Voor de meer avontuurlijke diners is een beetje Serrano misschien een goede keuze voor een extra dosis capsaïcine om je echt in beweging te krijgen. Terwijl Chili Pepper wordt momenteel bestudeerd vanwege zijn effecten op gewichtsverlies, onderzoek is nog voorlopig. Hij heeft liever dat je je concentreert op zijn smaakverhogende vermogens en de stroom van endorfines waarvan hij laat zien dat hij opduikt zodra de brander afneemt. MEER VAN GEZONDE EINDPLAATS: Indian Cusine: een exotisch aroma met gezonde bijwerkingen. Voeg een beetje Chili Pepper toe aan uw gezonde voeding:

  • Vouw gesneden paprika's in je ochtendomelet
  • Schep stevige, pittige salsa op met tortillachips als tussendoortje
  • Vul grotere, milde pepers zoals bel of Anaheim met gemalen kalkoen en een volkoren
  • Kies wereldkeukens zoals Thais, Indiaas en Mexicaans, bekend voor het gebruik van veel pepers

Probeer voor meer ideeën deze menukeuzes van deelnemende Healthy Dining-restaurants:

  • Blackened Cumin Cayenne Tilapia bij Christy's Fine Food and Catering (380 calorieën, 11 g vet). Gelegen in Stonewall, MS.
  • Chipotle Chicken Caesar Salad bij Joe's Crab Shack (490 calorieën, 19 g vet). Landelijk gelegen.
  • Jalapeno en Cheese Kolaches (2) in Kolache Factory (410 calorieën, 16 g vet). Gevestigd in TX, MO, CO, KS, OH.
  • Full Classic Salad: Spicy Veggie bij Salad Creations (260 calorieën, 13 g vet). Gevestigd in CA, FL, IL, MD, MI, NY, MT, VA, TX, MS, WI.
  • Voorgerecht: Wild Striped Bass Ceviche (voor 2 personen) in 10 Arts Bistro & Lounge (100 calorieën, 4 g vet). Gevestigd in Philadelphia, PA.

MEER VAN GEZONDE EINDPLAATS: Vegetarische basics voor Boomers

Aanbevolen: