Inhoudsopgave:

Boekrecensie: 365 stijl door Nicky Hilton
Boekrecensie: 365 stijl door Nicky Hilton

Video: Boekrecensie: 365 stijl door Nicky Hilton

Video: Boekrecensie: 365 stijl door Nicky Hilton
Video: Заброшенный южный коттедж Салли в США — неожиданное открытие 2023, September
Anonim
Image
Image

Titel: 365 stijl Schrijver: Nicky Hilton pagina's: 304 Prijs: $15.36

Korte inhoud: Van rode tapijten en startbanen tot de eerste rij tijdens de Fashion Week, ontwerper en muze Nicky Hilton heeft haar reputatie als stijlicoon verdiend. Vanaf het allereerste begin tot de top van de mode-industrie belicht, onthult Hilton in deze stijltips tips en trucs van de handel die ze onderweg heeft geleerd. Hilton heeft nooit een stylist in dienst genomen en heeft haar eigen persoonlijke stijl gecreëerd. In deze gids helpt ze je de jouwe te ontdekken. Ondanks haar rijke opvoeding, onderhoudt Nicky een minder mindset en leert je hoe je eruit moet zien als een miljoen - zonder een miljoen te besteden. Haar formule voor het maken van uw eigen stijl is net zo eenvoudig als 3-6-5. Overweeg de 3 belangrijkste aspecten van uw levensstijl, kies uit 6 kledingstukken en identificeer 5 essentiële accessoires. Met dit eenvoudige plan kun je garderobe-selecties maken die je on-trend houden en voorgoed uit de status van huurder halen. Nicky deelt haar best bewaarde stijlgeheimen: * Het $ 30 kledingstuk waar je niet zonder kunt * Het enige kastaccessoire dat je te allen tijde georganiseerd houdt * Vijf must-have garderobe items * DIY-upgrades: van vroeger tot schitterend * Hoe te pakken als een jetsetter Vol met persoonlijke verhalen, stijlsuccessen, mode-ongelukken en meer, 365 Style is de ultieme gids voor mode van de stijldeskundige die de beste vriend werd die je nooit had gekend!

Ben je van plan je garderobe nieuw leven in te blazen, maar heb je niet veel geld te besteden aan kleding, schoenen en accessoires? Nicky Hilton kan helpen. Ondanks haar miljoenen heeft Nicky een minder-is-meer houding ten opzichte van mode, en heeft het een systeem gecreëerd waarmee elke vrouw haar kenmerkende stijl kan vinden en behouden zonder een fortuin uit te geven.

Haar systeem heet 365. Kortom, je moet eerst de 3 belangrijkste aspecten van je leven identificeren. Bijvoorbeeld werk, vrije tijd en nacht outs. Kom dan voor elke gelegenheid met 6 kledingstukken en 5 accessoires om ze aan te vullen. Herhaal dit voor elk seizoen. Op deze manier kun je een garderobe maken die bij je levensstijl past in plaats van heel veel mooie kleding te kopen die je nooit zult dragen.

Het volgen van dit systeem maakt winkelen ook heel gemakkelijk. In plaats van overweldigd te worden door het brede aanbod aan kleding in de winkels en afgeleid te raken door alles wat je ziet, weet je al welke stukken het beste bij je levensstijl passen en kun je je concentreren op wat je echt nodig hebt en weten dat je zult draag opnieuw en opnieuw.

Maar er is veel meer in dit boek. Nicky deelt haar tips voor stijlvol reizen, hoe je op kleine markten kunt zoeken naar koopjes en voorbeelden van verkopen, hoe je je garderobe kunt organiseren en nog veel meer. Ze benadrukt ook het belang van het laten veranderen van je kleding door een naaister voor een perfecte pasvorm. Het is niet zo duur als je denkt en je kleren zullen eruit zien alsof ze speciaal voor jou zijn gemaakt.

Hoewel geen van haar tips nieuw of baanbrekend is (je kunt ze gemakkelijk vinden in tijdschriften en blogs), het is handig om ze allemaal op één plek te hebben. Dit geldt vooral voor tieners of vrouwen die net beginnen met mode en die de basiskennis op een duidelijke, bondige en onderhoudende manier moeten leren.

Nicky komt over als nuchter en vriendelijk, en het lezen van haar boek voelt als praten met een vriend, zij het iemand die de wereld heeft over gereisd en een aantal van de beroemdste mensen op aarde heeft ontmoet. Ze laat een paar namen achter en deelt veel anekdotes uit het gezin, die een persoonlijk tintje geven aan het boek.

En dat geldt ook voor de foto's. 365-stijl is prachtig geïllustreerd, zowel met familiefoto's als met prachtige outfits. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan elke vrouw die haar eigen stijl wil vinden en omarmen, in plaats van gewoon de nieuwste trends te volgen.

Verkrijgbaar bij: Amazone

Samenvatting In 365 Style leert Nicky Hilton je een eenvoudig systeem waarmee je een kledingkast kunt maken die past bij jouw levensstijl, smaak en figuur zonder de bank te verslaan. Hoewel haar advies niet baanbrekend is, is het vriendelijk en gemakkelijk te volgen.

Beoordeling: 3.5 / 5

Aanbevolen: