Trouwjurken voor de lichaamsvormen van de heerser
Trouwjurken voor de lichaamsvormen van de heerser

Video: Trouwjurken voor de lichaamsvormen van de heerser

Video: Trouwjurken voor de lichaamsvormen van de heerser
Video: Wedding Dresses for your Body Type by Janita Toerien | Pink Book Weddings 2023, September
Anonim

Wanneer je een slanke of atletische bouw hebt met minimale bochten, zoals de altijd modieuze Catherine Middleton, Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow, is het moeilijk om een trouwjurk te vinden die niet er goed uitzien op je slanke frame.

Je silhouetstijl: "Bruiden met een heerserfiguur kunnen een getailleerd silhouet eraf halen zonder er te zwaar of te zwaar uit te zien", zegt Julia Kepniss, mede-eigenaar van de bruidskapsalon Hitched. "Zoek naar een zeemeermin, fit-to-flare of heel volle baljurk silhouet. De extreme volheid van een baljurkrok zal de illusie van een zeer kleine taille creëren."

QUIZ: Wat is je lichaamsvorm?

Het beste lijfje: Liniaalvormige lichamen hebben de neiging brede schouders te hebben en moeten een rechte halslijn vermijden, omdat dat geen verzachtende curven creëert. "Een lieverd of schephalslijn loopt taps toe en vestigt de aandacht op de slanke ronding van de nek - niet de wijdte van de schouders", adviseert Carin Levine, mede-eigenaar van Hitched.

De juiste verfraaiingen: Om de illusie van een nauwsluitende taille toe te voegen, raadt Kepniss aan om een bruidsjurk met ruches in het lijfje te kiezen of een sjerp in een kleur in de taille toe te voegen. "Alle soorten naden of borduurwerk die op de jurk worden aangebracht om de illusie van rondingen te creëren, zullen goed werken," legt ze uit.

De meest flatterende stoffen: Een atletisch en afgezwakt figuur kan een reeks stoffen dragen, van zacht (charmeuse) tot zwaar (damast). Voegt Levine toe: "Ruchen en plooien van details die het meest flatterend zijn voor het type lichaam van een liniaal, worden het best uitgevoerd in zachte stoffen die buigzaam zijn terwijl ze nog steeds een structuur hebben, zoals taft, Thaise zijde of organza."

GALERIJ: Trouwjurken voor de lichaamsvormen van de heerser

Aanbevolen: