Zoektocht naar een balletlichaam: Jiggly dijbeenverwekkende ballerina beenlift
Zoektocht naar een balletlichaam: Jiggly dijbeenverwekkende ballerina beenlift

Video: Zoektocht naar een balletlichaam: Jiggly dijbeenverwekkende ballerina beenlift

Video: Zoektocht naar een balletlichaam: Jiggly dijbeenverwekkende ballerina beenlift
Video: Ballerina Perfect Pro Legs in 5 minutes 2023, September
Anonim
Met dank aan YouBeautyMary Helen Bowers demonstreert de zet van deze week.
Image
Image

Mijn korte broek past weer. Nou ja, bijna - ze zijn nog steeds een beetje krap, maar ik neem het wel aan.

Ik heb 11 weken geleden een baby gekregen en heb met Mary Helen Bowers voor drie van hen gewerkt, de balletgoeroe die Natalie Portman in Oscarwinnende vorm voor "Black Swan." Heeft gesleept. Ze heeft een zeer effectieve body-whittling workout ontwikkeld om te helpen We krijgen allemaal ballerina's en ze maakt het zo gemakkelijk om dat te doen - via haar nieuwe boek, "Ballet Beautiful", haar dvd of online live-lessen - er is echt geen excuus om dat niet te doen. (Geloof me, als er was, zou ik het gevonden hebben.)

Het werken met Bowers was essentieel bij het vormgeven van mijn lichaam tot een bijna pre-babyvorm, en de beweging van vandaag - de zijbeenlift - is daar de sleutel van. Het richt zich op de buitenste dijen, benen en taille, en vervangt snel die kleine gebieden met spieren (Ja, spieren. Het is mogelijk.) Die een subtiele toon toevoegen zonder er log uit te zien.

MEER: Probeer deze Butt-Whittling-brugoefening

Maar ik volg ook het voedingsadvies van Bowers, waar ze het diep in haar boek over heeft. "Diëten is tijdverspilling", zegt Bowers. Ze heeft gelijk: onderzoek heeft aangetoond dat als je probeert af te vallen, sporten kan helpen, maar het is echt je calorie-inname die essentieel is om extra kilo's te laten vallen. Mijn favoriete eettip van Bowers? Neem regelmatig kleine, gezonde snacks of maaltijden in plaats van drie dagelijkse darmbommen om het metabolisme te versnellen en de bloedsuikerspiegel te verlagen (dat is wanneer ons lichaam naar suiker snakt en ons dwingt om ongezonde voedingskeuzes te maken!).

MOVE: De zijpootlift

WAT HET DOET: Je denkt dat deze oefening alle dijen, dijen, dijen (dat is waar je het verbranden voelt), maar het helpt ook om je taille te slijpen! Het verstrakt en geeft de spieren een kleur terwijl het de ledematen verlengt. Als je lichaam niet brandt tegen de tijd dat je klaar bent, geef je het niet alles. "Vergeet niet dat als je spieren niet branden, ze niet werken", zegt Bowers. "Je kunt altijd stoppen en vijf minuten stretchen, maar verder gewoon doorgaan. Ik vind het gemakkelijker om het vol te houden als je niet stopt!"

HOE JE DAT DOET (bekijk het bewegende beeld hierboven om Mary Helen Bowers de beweging te zien demonstreren)

  1. Aan je rechterkant, buig je knieën en breng je benen in een hoek van 45 graden van je romp. Zoek een comfortabele houding voor je bovenlichaam. Je voltooit de reeks aan je rechterkant en vervolgens aan je linkerkant.
  2. Til je linkerbeen op en strek het, richt je voet terwijl je hem recht maakt en door de knie strekt. Buig de knie terug over het rechterbeen en houd hem omhoog. Plaats tegelijkertijd je linkerarm zodat deze evenwijdig is aan je uitgestrekte been. Buig terwijl je je knie buigt je arm over je hoofd. Houd je heupen parallel, je schouders naar beneden en je maag strak aangetrokken. Doe acht tellen, vier sets.
  3. Houd je been recht voor een laatste tel van acht.

Meer willen? Probeer Bower's Butt Series Part 2, een intense trainingssessie van 15 minuten die de buitenkant van de dij bewerkt, inclusief deze supereffectieve zet - het is slechts $ 8! Bekijk balletbeautiful.com om aan je eigen workout te beginnen.

MEER: Maak je buik plat met deze balletbeweging

Aanbevolen: