Inhoudsopgave:

De beste herfsttrendmodetrends voor uw lichaamsvorm
De beste herfsttrendmodetrends voor uw lichaamsvorm

Video: De beste herfsttrendmodetrends voor uw lichaamsvorm

Video: De beste herfsttrendmodetrends voor uw lichaamsvorm
Video: LONNEKE NOOTEBOOM VERTELT: 'ZO DRAAG JE DE OVERSIZED TREND OP EEN STIJLVOLLE MANIER' || LINDA. 2023, November
Anonim

Kun je die kleine kneep in de lucht voelen? Jazeker, vallen is net om de hoek, en daarmee komt het voetbalseizoen, laat het van kleur veranderen en - ja! - de kans om de shorts en tanks weg te bergen en kleding op te slaan die cool, knus en helemaal chic is.

Fall Fashion BY Body Shape

Herfstmodetrends voor een cirkel BodyFashion Trends voor een driehoek BodyFashion Trends voor een omgekeerde driehoek Modetrends voor een zandloperlichaam Modetrends voor een lichaam van een heerser

De banen van dit seizoen waren vol met trends, maar we graven vooral stijlen in vrijwel elke rode, fantastische brei en interessante contrasterende kragen die een blouse van blah naar BAM meenemen! We hebben high-end designer-takes op deze drie trends afgerond, waarbij we betaalbaardere outfits hebben toegevoegd die zijn geplukt om je lichaamsvorm te flatteren. We kunnen tenslotte niet allemaal supermultels van grootte nul, 5'10 zijn. Weet je niet zeker of je een cirkel, driehoek, omgekeerde driehoek, zandloper of liniaal bent? Neem onze Body Type Quiz om erachter te komen. Klaar om in de rij te vallen? Het winkelseizoen is zo populair.

Aanbevolen: