Oefeningen om een muffin top te minimaliseren
Oefeningen om een muffin top te minimaliseren

Video: Oefeningen om een muffin top te minimaliseren

Video: Oefeningen om een muffin top te minimaliseren
Video: VERLIES MUFFIN TOP VET in 10 dagen (love handles) | 10 minuten Home Workout 2023, November
Anonim

Oké, het is dus niet bepaald een nieuwsflash die, naast het eten van een gezond dieet, je moet oefenen - en vasthouden aan een routine - om een muffin top te verminderen. "Het gaat niet zomaar van de ene dag op de andere verdwijnen", zegt Fredina Usher-Weems, fitnessprogrammamanager van het Center of Lifestyle Medicine in The Cleveland Clinic.

MEER: Kan bepaald voedsel gewichtsverlies versnellen?

Samen met cardio (Zumba, wandelen, touwtjespringen - maak je keuze) en weerstandstraining, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je oefeningen doet die specifiek je kern, oftewel je buikspieren, uitdagen en versterken. Het goede nieuws? Simpele oefeningen kunnen helpen om wat definitie aan uw buik toe te voegen. Het beste van alles is dat je al deze ab-bewegingen kunt doen zitten. Als je nu op een stoel zit, let dan op je afstemming. Wedden dat je voorover gebogen bent, je dwingt - in plaats van je buikspieren - om al het werk te doen. Begin in plaats daarvan met het oefenen van oefeningen waarbij je je kern raakt terwijl je in je cel op je werk zit of thuis tv kijkt. Usher-Weems beveelt deze zittende buikspieroefeningen aan:

KOLOM: Core-Toning-oefeningen - zonder een enkele sit-up!

* Stoel kruipen. Houd uw voeten plat op de vloer terwijl u zit, neem uw handen en loop ze langs uw benen naar uw enkels en werk langzaam weer omhoog.

* Stoel draai. Pak een kleine stapel boeken (het equivalent van acht tot twaalf pond) en houd ze met beide handen vast terwijl u in een stoel zit, waarbij uw ellebogen in lijn blijven met uw schouders. Draai naar rechts, kijk over je rechterschouder, ga terug naar het midden, draai naar links, kijk over je linkerschouder en ga terug naar het midden. Terwijl je draait, "begin op te merken waar het werk vandaan komt, moet het vanuit je kern komen", zegt Usher-Weems.

* Zittende kniekrachten. Plaats je voeten plat op de vloer, buig je ellebogen en verstrengeling met je vingers, terwijl je je handen om een voet voor je buikspieren houdt. Hef je linkerknie ergens van een paar centimeter tot een halve voet van de vloer, plaats hem terug, til je rechterknie een paar centimeter tot een halve voet van de vloer en plaats hem weer naar beneden.

* Dij knijpt. Zittend, knijpt u uw benen samen alsof u probeert een tennisbal tussen uw dijen te houden, terwijl u uw buikspieren samentrekt. "Je kunt dit doen op het werk of in de auto bij een rood licht", zegt Usher-Weems.

MEER: Krachttraining thuis - Geen apparatuur nodig

Aanbevolen: