Zou je dit gekke contrast voor perfecte houding dragen?
Zou je dit gekke contrast voor perfecte houding dragen?

Video: Zou je dit gekke contrast voor perfecte houding dragen?

Video: Zou je dit gekke contrast voor perfecte houding dragen?
Video: Charles Darwin zou trots zijn op deze faal compilatie 2023, September
Anonim

De kans is groot dat u tijdens het lezen hiervan slap bent.En als je bent zoals wij, op het moment dat iemand je uitlacht op je slungelige of zelfs maar het woord 'houding' zegt, dan rij je meteen recht. Nu is er een apparaat genaamd PosturePulse, dat onlangs een Kickstarter-campagne lanceerde, die je er de hele dag aan doet rechtop te zitten. Eh, zoveel gemakkelijker dan boeken op je hoofd te stapelen.

Image
Image

PosturePulse is een riem die biofeedback gebruikt.Hij vibreert wanneer je je rug wegslaat door te slungelig of onderuit te zakken. Het apparaat is voorgeprogrammeerd, dus er zijn geen apps om te downloaden, geen gegevens te uploaden en geen computers nodig. Je wikkelt de PosturePulse gewoon om je middel of bevestigt hem aan een stoel, zodat zijn dunne, vibrerende module tegen je onderrug rust en hij zacht en stil trilt wanneer je meer dan zeven seconden naar beneden valt. De subtiele herinnering om rechtop te zitten helpt je lichaam te trainen om zijn houding te corrigeren. Een geweldige houding geeft je direct een schoonheidsboost!Een goede houding komt met een hele reeks gezondheids- en schoonheidsvoordelen, waaronder je er langer en slanker uit laten zien. Het hebben van een goede houding voorkomt ook rugpijn, vermindert de belasting van je ligamenten, houdt de botten en gewrichten goed op één lijn en voorkomt vermoeidheid omdat de spieren efficiënter worden gebruikt, volgens de Cleveland Clinic.

Image
Image

Bottom line: Dus het is niet het mooiste wat we ooit hebben gezien, maar onze houding kan alle hulp gebruiken die het kan krijgen! We zullen dit onder onze kleding dragen voor een onmiddellijke schok van gezondheid en schoonheid.

Aanbevolen: