Flower Nail Art die voor elk seizoen werkt (zelfstudie)
Flower Nail Art die voor elk seizoen werkt (zelfstudie)

Video: Flower Nail Art die voor elk seizoen werkt (zelfstudie)

Video: Flower Nail Art die voor elk seizoen werkt (zelfstudie)
Video: Pink Flower Nail Art Step-by-Step For Beginner 💖Vẽ Hoa💅 New Nails Design 💝 New Nails 2023, September
Anonim
Valerie Fischel
Image
Image

Äú Zijn die spijkerstickers, of heeft iemand dat echt geschilderd?!, Is waarschijnlijk het grootste teken van een goed uitgevoerde nagelstyliste. En ook al zijn ze kijken ingewikkeld en ingewikkeld, sommige ontwerpen zijn echt veel eenvoudiger om te doen dan je je voorstellen.

Valerie Star, make-upartiest, kapper en nagelartiesten extraordinaire bij Caravan Stylist Studios, deelde stapsgewijze instructies met ons om prachtige bloemnagelkunst thuis te krijgen. Als je eenmaal door de stappen bent gegaan, merk je dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als het eruit ziet. En het beste is dat het elegante ontwerp het hele jaar door werkt. Probeer deze kleuren, of experimenteer met uw favorieten om het nog meer te personaliseren.

Tools die je nodig hebt:

Nail Art Tools

 • korte nagellak met fijne haren (zoals deze op Etsy.) Je zou ook een nail art kit kunnen vinden, zoals deze Kiss Salon Secrets Nail Art Starter Kit, $ 10, die alle borstels heeft die je nodig hebt in één.)
 • puntjes hulpmiddel
 • nagelstift / platte kop nagelborstel
 • Wattenstaafjes
 • nagellakremover
 • een stuk papier of een mini-verfpalet

Poolse kleuren

 • Zoya Dove (lichtgrijs)
 • Zoya Ali (heet roze)
 • Zoya Cole (perzik)
 • Zoya Josie (lichtgroen)
 • Zoya Shawn (donkergroen, optioneel)

Stap 1: Verf nagels met een laag basislak. Star houdt van Zoya Get Even Ridge Filler Base Coat, $ 10. Het maakt de nagel glad; plus, zijn melkachtige tint maakt elke kleur toegepast op de bovenste pop net iets meer.

Stap 2: Verf je nagels met twee lagen van de lichtgrijze basiskleur.

Stap 3: Als dat eenmaal droog is, neem dan de warmroze tint en plaats een klodder op je verfpalet / papier. Gebruik een puntentool om willekeurig toe te passen. onvolmaakte cirkels op je nagel, waardoor er ruimte tussen de spijkers overblijft.

Stap 4: Als je eenmaal je eigen hand hebt gemaakt, neem je de schaduw in de perzikkleur en laat je ze op je palet vallen. Gebruik de korte dunne borstel, dompel hem in de perzik en zorg ervoor dat je niet te veel op de borstel krijgt. Maak aan de uiterste rand van de hete roze cirkels drie licht gebogen lijnen, waarbij er een ruimte tussen elk rond de cirkel overblijft. Voeg een of twee kleine kommavormen toe aan de binnenkant van het hete roze gebied.

Stap 5: Tijd voor wat bladeren! Voeg een klodder lichtgroen aan het palet toe. Gebruik de kleine borstel met dun haar en maak kleine kommavormen rond elke bloem, waarbij u er één aan elke zijde aanbrengt.

Stap 6: Als je een stapje extra wilt doen, voeg dan een beetje donker groen (Zoya Shawn) toe aan de bladeren voor definitie. Voeg kleur toe aan je verfpalet / papier. Doop de korte, dunharige borstel licht in de donkergroene lak. Zorg ervoor dat je niet veel poetsmiddel op de tip krijgt. Maak een kleine lijn in het midden van elk blad.

Stap 7: Neem een nagelstift of een schone borstel met platte kop en dompel deze in nagellakverwijderaar om extra nagellak rond de nagelriemen te reinigen.

Stap 8: Als je klaar bent, laat je de nagellak drogen en breng je een heldere topcoat aan.

Aanbevolen: