Kim Kardashian komt eindelijk in de Corset-trend
Kim Kardashian komt eindelijk in de Corset-trend

Video: Kim Kardashian komt eindelijk in de Corset-trend

Video: Kim Kardashian komt eindelijk in de Corset-trend
Video: The Great Kardashian DOWNSIZE: Implant Reductions, Weight Loss Meds and More 2023, September
Anonim

Kim Kardashian heeft een aantal van de meest gevierde curves in het sterrenrijk, maar de realityster heeft blijkbaar begrepen dat ze behoefte heeft aan een nog dramatischere bust-waist-hip-ratio.

Gisteren deelde de moeder van North West haar nieuwste methode om haar post-babylichaam te manipuleren in een Jessica Rabbit-achtige zandloper met haar Instagram-volgers: een corset met taille-training.

De laatste hashtag, "# whatawaist.com", is eigenlijk een typfout - het is bedoeld om te verwijzen naar whatsawaist.com, een online winkel gerund door de zelfverklaarde "opkomende rapper en Miami socialite" Premadonna, waar diegenen hopen hun taille te verkleinen kan "zeer agressieve" korsetten en "taille-afslankende crème" kopen.

Dus, doet Kim het zelfs veilig? Hoewel het idee van moderne korsetten die ribben breken en organen verschuiven, naar verluidt een mythe is, waarschuwen sommige artsen nog steeds voor de mogelijkheid van schade aan huid, nieren, milt en lever.

Houd in gedachten dat diegenen die toegewijd zijn aan taille-training zoals Kim Kardashian deze compressieve korsetten niet alleen dragen onder lichaamsbewuste kleding. Het is een fulltime verbintenis en niet bijzonder leuk. Vaak gecrediteerd voor het starten van deze groeiende rage, vertelde Jessica Alba aan Net-a-Porter dat ze na de bevalling een dubbel korset droeg, 24 uur per dag gedurende drie hele maanden, en dat het bruut maar de moeite waard was.

Vorig jaar rapporteerde YB elke dag over de vrouw die dagelijks een korset draagt en slaapt, en vindt het ongelooflijk krachtig.

Denk je dat je jezelf door de taille kunt trainen? Als dat zo is, kijk dan eens onze galerij van korsetten die je nu kunt kopen.

Aanbevolen: