De Total Body Workout That's Only 4 Moves
De Total Body Workout That's Only 4 Moves

Video: De Total Body Workout That's Only 4 Moves

Video: De Total Body Workout That's Only 4 Moves
Video: 30 Min Full Body KETTLEBELL WORKOUT | Supersets 2023, September
Anonim
Image
Image

Trainen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zoals zoveel andere dingen in het leven, zijn de beste oefeningsroutines vaak het meest eenvoudig. Deze blote botentraining houdt je fit en sterk: duwoefeningen, trekoefeningen, een squat- of lunge-reeks, en loop 30 minuten of rijd 15 minuten. Dat is het.

Voeg hieraan een in principe actieve levensstijl toe, zoals het spelen van recreatieve sporten, huis- of tuinwerk doen en rondrennen met de kinderen, en u blijft in goede vorm.

Het Bare Bones-regime

Image
Image

1. Loop snel gedurende 30 minuten of jog / ren gedurende ten minste 15 minuten.

Image
Image

2. Voer een push-oefening uit, zoveel als je kunt met de juiste vorm en zonder pijn. Enkele voorbeelden: de opdruk op de muur, de opdruk tegen de bovenkant, de push-up met de knieën op de vloer, de standaard push-up, de push-up met een been op de grond, de plyometrische push-up (druk snel genoeg op) dat de handen even van de grond komen) en een-arm opdruk.

Image
Image

3. Voer een pull-oefening, 'dezelfde regel als de push-oefening uit. Enkele voorbeelden: een achterste rij met vrije gewichten of kabels / slangen of de pull-up of kin-up met een verhoogde bar.

Image
Image

4. Voer squats of lunges uit en voltooi zo veel mogelijk, met de juiste techniek en zonder pijn.

Doe dit drie keer per week en niet op opeenvolgende dagen. Om meer calorieën te verbranden en meer kracht te krijgen, doe 2-4 sets van de oefeningen.

Aanbevolen: