Chelsea Handler bestrijdt seksisme met topless Instagramfoto
Chelsea Handler bestrijdt seksisme met topless Instagramfoto

Video: Chelsea Handler bestrijdt seksisme met topless Instagramfoto

Video: Chelsea Handler bestrijdt seksisme met topless Instagramfoto
Video: Chelsea Handler bekritiseert Instagram voor het verwijderen van haar topless foto 2023, November
Anonim

Gisteravond plaatste Chelsea Handler een topless foto op Instagram, en net zoals verwacht werd de foto verwijderd. Hoewel de topless foto van Handler niet direct verband lijkt te houden met de campagne 'Free The Nipple', heeft ze nog steeds met succes de aandacht gevestigd op de seksistische communityrichtlijnen van de app. Zoals Handler het bondig op Twitter plaatste: "Als een man een foto van zijn tepels post, is het goed, maar geen vrouw? Zijn we in 1825?"

Natuurlijk zou de voormalige gastheer van de late avond niet zomaar een standaard selfie maken: Handler was de beroemde beruchte shirtloze foto van de Russische president Vladimir Poetin aan het nabootsen door zelf een paard te berijden. De komiek verdedigde haar foto op Twitter:

Nemen van dit is seksistisch. Ik heb het volste recht om te laten zien dat ik een beter lichaam heb dan Poetin. pic.twitter.com/SFih1Aa17x

- Chelsea Handler (@chelseahandler) 31 oktober 2014

Zoals Elle merkt op, de post ontving meer dan 11.000 likes voordat deze verdween. (Terwijl Instagram na 20 minuten de foto nam, heeft Twitter het bericht behouden.) Het lijkt erop dat Handler's volgers ten minste steun bieden aan het recht van een vrouw op blote borsten.

Aanbevolen: