Het 'What's Underneath Project' deelt de verhalen van vrouwen over onzekerheden en de reis naar zelfacceptatie
Het 'What's Underneath Project' deelt de verhalen van vrouwen over onzekerheden en de reis naar zelfacceptatie

Video: Het 'What's Underneath Project' deelt de verhalen van vrouwen over onzekerheden en de reis naar zelfacceptatie

Video: Het 'What's Underneath Project' deelt de verhalen van vrouwen over onzekerheden en de reis naar zelfacceptatie
Video: Hoe u stress in uw leven kunt verminderen met Nataly Kogan 2023, November
Anonim

Tallulah Willis, een 20-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, bracht haar hele adolescentie door zoals de meesten van ons: zichzelf proberen te vinden. Maar het verschil was dat de hele wereld keek hoe zij het deed.

In een nieuw interview met Yahoo Global News Anchor Katie Couric, verklaarde Willis: "Niet alleen [ik] probeerde ik mezelf te ontdekken, ik [moest] het ontdekken onder de zeer wrede blik van heel veel andere mensen", wat niet zo is t is het eenvoudigst om als 13-jarig meisje te accepteren. Willis had nooit het gevoel dat ze genoeg was; als tiener werd ze lelijk genoemd en vroeg: "Hoe kunnen twee mooie acteurs zulke afschuwelijke trolkinderen creëren?" Omdat ze zich niet goed voelde met wie ze was, duwde Willis zichzelf in de strijd tegen lichaamsdysmorfie en drugsmisbruik.

Tallulah Willis is slechts een van de vele dappere vrouwen die hun onzekerheid over het 'What's Underneath Project' willen delen, een platform om zichzelf te genezen. Gehost op hun site StyleLikeU, werd het project gemaakt door voormalig modestylist Elisa Goodkind en haar dochter Lily Mandelbaum. Goodkind creëerde het project nadat ze niet geïnspireerd was door alle modellen van koekjessnijders in de mode-industrie, terwijl Mandelbaum zich realiseerde hoe verkeerd het was dat zij, net als veel andere vrouwen, zich slecht voelde omdat ze niet op dat schoonheidsideaal leek. Samen begonnen ze aan hun missie om vrouwen te helpen hun onzekerheden te delen en te bevrijden.

Wat is er onder het project
Image
Image

Het What's Underneath-project bevat bekentenissen van vrouwen in alle soorten, maten en leeftijden. Terwijl ze hun verhaal vertellen, strijken ze langzaam neer in hun ondergoed, nemen hun bescherming af en onthullen precies wat eronder zit - zowel fysiek als emotioneel. "Als je oplet en vragen stelt en dat gesprek van begin tot eind tot stand brengt, komen mensen gewoon tot leven en worden ze zo mooi", zei Goodkind.

"Wat iemand een stijl laat zijn, is iets dat vanbinnen is," legde Mandelbaum uit aan Couric. "Dus we wilden dat bewijzen aan mensen en dat idee verkennen." Waar ze mee eindigden was beeldmateriaal van vrouwen die super echt zijn, wat genezing is voor kijkers, voegde ze eraan toe.

Image
Image

o een zo groot mogelijk publiek aanspreken, Goodkind en Mandelbaum zijn een Kickstarter-campagne gestart om geld in te zamelen om een documentaire te maken, genaamd "I Am What's Under". Ze hopen deze catharsiservaring bij meer vrouwen te brengen, ze een stap dichterbij te brengen om zelfacceptatie te voltooien.

"We hopen dat de wereld een plaats is waar mensen een grotere zelfacceptatie en eigenliefde hebben en daardoor meer gemeenschap, meer verbondenheid, meer positiviteit en een gelukkiger plek", zei Goodkind.

Gerelateerde artikelen:

Wat ik heb geleerd over grootte en lichaamsbeeld door een dikke man te daten

Mijn vrienden verdienen beter dan Fat Talk

Aanbevolen: