We hebben het geprobeerd: Arnicare Gel
We hebben het geprobeerd: Arnicare Gel

Video: We hebben het geprobeerd: Arnicare Gel

Video: We hebben het geprobeerd: Arnicare Gel
Video: Een stijve nek repareren - 4 stappen voor snelle verlichting 2023, November
Anonim

Arnicare is een lijn van producten die gebruikt Arnica montana om pijn te verlichten. Arnica montana (ook bekend als wolfslaf of bergtabak) is een plant met veel kruiden, waaronder homeopathische middelen, voor het genezen van blauwe plekken en het minimaliseren van pijn. De producten van Arnicare zijn ongeparfumeerd, vrij van parabenen en maken geen gebruik van kunstmatige kleuren of parfums.

Artikel: Arnicare Gel

Prijs: $6.69 Wij denken:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hoe het eruit ziet, hoe het voelt:Arnicare Gel wordt geleverd in een metalen buis. Het is duidelijk wanneer je het eruit knijpt en helemaal niet vet. Het gaat soepel en droogt snel.

Hoe te gebruiken: Breng een dunne laag aan op elk pijnlijk gebied en masseer zachtjes (hoe eerder na een blessure, hoe beter). Herhaal zo vaak als nodig, of ongeveer drie keer per dag.

resultaten: Ik had mijn rug weggegooid waarschijnlijk van het oppakken en neerzetten van een baby van 25 pond vele keren per dag. Ik dacht dat het geen pijn zou doen om de Arnicare Gel in te wrijven, en ik denk dat het hielp om mijn ruggenezendood binnen enkele dagen te verzachten. Ik was de gel twee keer per dag aan het aanbrengen. (Ik had het meer moeten doen, maar ik ben vergeetachtig.) In het verleden heeft het tot een week geduurd voordat mijn rug zich beter voelde na zoiets, maar de pijn werd merkbaar beter na slechts drie dagen deze keer.

Disclaimer: ik ontving Arnicare Gel als een monster.

Aanbevolen: