Naya Rivera: Elke dag douchen is "een blanke mensen"
Naya Rivera: Elke dag douchen is "een blanke mensen"

Video: Naya Rivera: Elke dag douchen is "een blanke mensen"

Video: Naya Rivera: Elke dag douchen is "een blanke mensen"
Video: The Life and Legacy of Naya Rivera | PEOPLE 2023, November
Anonim

Naya Rivera heeft de Hollywood-shuffle toegewijd tijdens haar gasthostingstage op "The View" deze week: verklaring, terugslag, verontschuldiging.

Rivera's eerste fout was het delen van een van haar 'theorieën' in een semi-overeenkomst met een onderzoek door dermatologen die suggereren dat het het beste is om slechts één of twee keer per paar dagen te douchen. "Ik moet zeggen dat ik een theorie heb over douchen, (wat) is dat ik denk dat blanke mensen veel meer douchen dan ethnics," zei ze in de studio om schaars applaus en gelach. "Ik heb zin om meerdere keren per dag te douchen of elke dag is zo'n wit volk," vervolgde ze.

Volgens Fox News Latino, voegde de 28-jarige actrice eraan toe dat ze dergelijke beweringen kon doen omdat haar moeder, die half zwart en half Puerto Ricaans is, één keer per dag komt douchen. Toch probeerde de "Glee" -actrice onmiddellijk terug te trappen: "Ik kan zeggen dat ik nu getrouwd ben met een blanke man en dat hij vaak doucht. Zoals, veel - twee, drie keer per dag. Ik heb zoiets van, 'Wat ben je aan het doen?' "(Erm … wat doet haar man Ryan Dorsey drie keer per dag in de douche?)

Nadat de verontwaardiging online was gestoken van blanken en 'ethnics', sprak Rivera de opmerking toe over de volgende aflevering van "The View." "Gisteren hadden we het over een onderzoek waarin staat dat je elke drie dagen een of twee keer moet douchen., 'Legde Rivera uit. "Ik had er een mening over die een grap moest zijn. Blijkbaar ging het niet zo goed."

Ze tweette een poging tot een grapje: 'Als je vandaag uit de douche komt, krijg je een gevoel voor humor. Hou van je!"

Als je vandaag uit de douche komt, krijg je een gevoel voor humor. Hou van je!

- Naya Rivera Dorsey (@NayaRivera) 13 januari 2015

De site HipHopWorld verzamelde een galerij van de beste Twitter-reacties op de toelating van Rivera, waaronder: "Alles aan jou is nep mevrouw Plastic." En dat is een van de leukere.

Rivera is nooit verlegen geweest om haar ijle meningen te delen. Ze commentaar op Kim Kardashian's blote kont "Paper Magazine" cover via Instagram, "Ik normaal niet. Maar … jij bent iemands moeder … "Ze had ook een zeer openlijke breuk met Big Sean en trouwde toen met haar huidige blanke man, Dorsey, op dezelfde dag, in dezelfde jurk, dat ze zou gaan trouwen met Sean. En het is behoorlijk goed gedocumenteerd dat ze probeert terrein te winnen op Kim Kardashian. Geniet van deze publiciteitsgolf, Naya!

Aanbevolen: