Courtney Love gebruikte Heroin terwijl hij zwanger was van Frances Bean Cobain
Courtney Love gebruikte Heroin terwijl hij zwanger was van Frances Bean Cobain

Video: Courtney Love gebruikte Heroin terwijl hij zwanger was van Frances Bean Cobain

Video: Courtney Love gebruikte Heroin terwijl hij zwanger was van Frances Bean Cobain
Video: Объявила мужа импотентом, а потом убила? Джин Харлоу#заговор Голливуда 2023, November
Anonim

Op de hielen van een nieuwe documentaire "Kurt Cobain: Montage of Heck", geeft Courtney Love het laatste woord over haar heroïnegebruik terwijl ze zwanger was van dochter Frances Bean Cobain: ze deed het. Love heeft een vlekkerige staat van dienst met het bespreken van heroïne: in een 1992 Vanity Fair profiel (opgegraven door de Huffington Post) waarin zij wordt geciteerd als het gebruiken van heroïne gedurende "enkele maanden" tijdens de zwangerschap. Toen het profiel uitkwam, ontkende Love onmiddellijk alle claims. Het artikel leidde ertoe dat Cobain en Love de eerste van meerdere custody-gevechten over Frances Bean verloren. Een artikel uit 2011 in The Fix citeerde Love omdat ze zei dat ze heroïne gebruikte in de eerste drie weken van haar zwangerschap voordat ze zich realiseerde dat ze zwanger was. In 'Kurt Cobain: Montage van Heck' geeft Love toe dat ze heroïne heeft gebruikt tijdens de zwangerschap met Frances Bean in een interview op de camera. "Ik heb het een keer gebruikt en toen gestopt. Ik wist dat het goed zou komen, 'zegt ze blijkbaar in het document. Goed, zaak gesloten. Het American College of Obstetrics and Gynecologists wijst op heroïne (een opioïde) gebruik tijdens de zwangerschap:

"Tijdens de zwangerschap wordt chronisch onbehandeld heroïnegebruik geassocieerd met een verhoogd risico op foetale groeivermindering, abruptio placentae, foetale sterfte, [en] vroegtijdige bevalling … Deze effecten kunnen te maken hebben met de herhaalde blootstelling van de foetus aan opiatenopname en de effecten van ontwenning op de placenta functie."

Aanstaande moeders worden gestimuleerd om hun gebruik van opiods langzaam af te bouwen, om zo de foetus niet in gevaar te brengen. Helder, Love en haar dochter hebben een open communicatielijn over Love's druggebruikende verleden: Frances Bean woonde de screening bij Sundance bij Filmfestival ealiret is deze week zelfs verbonden als uitvoerend producent van de film om de deal te bezegelen. De documentaire is de eerste geautoriseerde film over Cobain en is gemaakt met medewerking van Love, Frances Bean en de Cobain-familie. (De documentaire 'Kurt & Courtney' uit 1998 bracht liefde in verband met de dood van haar man.) Gerelateerde artikelen:Is dit de manier waarop Beyonce zegt dat ze zwanger is (op Instagram)? Vrouw geeft geboorte een uur na het vinden dat ze zwanger is

Aanbevolen: