Bruce Jenner is 'Overgang naar een vrouw', bevestigt People Magazine
Bruce Jenner is 'Overgang naar een vrouw', bevestigt People Magazine

Video: Bruce Jenner is 'Overgang naar een vrouw', bevestigt People Magazine

Video: Bruce Jenner is 'Overgang naar een vrouw', bevestigt People Magazine
Video: Understanding What it Means to be Transgender (w/ Lisa Salazar, Transgender Activist) 2023, November
Anonim

Bijwerken: Buzzfeed meldt dat Bruce Jenner zal gaan zitten met Diane Sawyer voor een interview met ABC News om uit te komen als transgender en zijn overgang te bespreken. Het interview zal worden getimed met de aankondiging van een E! documentatie die de uitgebreide familie Kardashian-Jenner gedurende het overgangsproces heeft gevolgd, zoals TMZ eerder aangaf.

Vertegenwoordigers van ABC News en de Kardashians / Jenners hebben geen commentaar gegeven op het geplande interview en er is nog geen bevestigde datum voor de verzending. De UK'sDagelijkse mail heeft gesproken met Esther Jenner, de moeder van Bruce, die zei: "Ik heb net gehoord over [zijn overgang.] Ik ben nog nooit zo trots op Bruce geweest voor wie hij is, zelf als vader, als een Olympiër, een prachtige openbare spreker. Hij prikkelt enthousiasme bij mensen. Hij is begaafd. '

Oorspronkelijke post: Na maanden van speculatie heeft een naamloze bron bevestigd dat Mensen dat Bruce Jenner in feite overgaat van man op vrouw. De bron "dicht bij de familie" verteld Mensen, "Bruce gaat over naar een vrouw. Hij is eindelijk gelukkig en zijn familie accepteert wat hij doet. Hij is in zo'n geweldige ruimte. Dat is waarom het de perfecte tijd is om zoiets te doen."

Op de vraag om commentaar over haar stiefvader op 'Entertainment Tonight' zei Kim Kardashian: 'Ik denk dat iedereen dingen in het leven doormaakt, en ik denk dat verhaal en wat Bruce doormaakt, ik denk dat hij het zal delen wanneer de tijd rijp is.”

Zoals Kat Callahan in Jezebel schreef: "Het is echt heel afschuwelijk om een [transitie] omkaderd te hebben als een vreselijk geheim om geopenbaard te worden, alsof overgang een indiscretion, een slechte gewoonte of een destructieve beslissing was. Dat is niet wat de overgang is; transitie gaat over een gezonde besluitvorming."

TMZ meldt dat Jenner heeft aangemeld voor een nieuwe E! docuseries die de procedures, doelen en psychologische implicaties van de transitie bespreken. De serie zou naar verluidt in mei of juni in première gaan; laten we Jenner zelf laten spreken als hij op een gegeven moment daarvoor kiest.

Gerelateerde artikelen: 'InTouch Weekly' Photoshopped Lipstick Onto Bruce Jenner, World Rolls Eyes

Aanbevolen: