83-jarige supermodel scoort prachtige tijdschriftomslag
83-jarige supermodel scoort prachtige tijdschriftomslag

Video: 83-jarige supermodel scoort prachtige tijdschriftomslag

Video: 83-jarige supermodel scoort prachtige tijdschriftomslag
Video: Probably the youngest model on Her World Magazine cover! 14 years old Erin Li | Basic Models 2023, November
Anonim

Als een fijne wijn lijkt supermodel Carmen Dell'Orefice met de jaren alleen maar beter te zijn geworden. Op 83-jarige leeftijd loopt dit icoon nog steeds modeshow-banen na en werkt hij voor topontwerpers, na zeven volledige decennia in de mode-industrie.

Meest recentelijk genoot Carmen een cover voor speciale uitgaven van Nieuwe jij magazine, en ze ziet er absoluut uit stunning. De zwarte jassen van Carmen, hoge jukbeenderen, zwoele ogen en volumineus grijs haar worden terecht benadrukt, wat ons een nieuw gezicht geeft voor schoonheid.

Carmen begon met modelleren toen ze nog maar 13 was, poseren voor Salvador Dalí. Snel vooruit naar het heden, waar haar carrière nog steeds in volle gang is, zelfs wandelen in Digital Fashion Week voor Max. Tan herfst in Singapore. Dit is niet zomaar een oudere vrouw die met een rollator over de landingsbaan strompelt - ze zweeft vol vertrouwen, bijna zwevend, over de landingsbaan met een gratie die ik alleen kan wensom op een dag in te groeien.

Image
Image

In een industrie die geobsedeerd is door jeugd en perfectie, verklaart Carmen dat ze 'volwassen was' en iedereen die naar haar keek Nieuwe jij functie kan de waarheid bevestigen in haar testament. Ik meen serieus, deze vrouw is de belichaming van klasse en elegantie.

Met deze omslag, naast Joan Didion-modellering voor Céline, en Sports Illustrated heeft de modebranche ons onlangs in een andere richting gebracht, met onlangs het eerste plus-formaat model in zijn komende nummer? Dat hopen we zeker!

Aanbevolen: