Update: Dit is wat Cindy Crawford eruit ziet NIET Photoshopped
Update: Dit is wat Cindy Crawford eruit ziet NIET Photoshopped

Video: Update: Dit is wat Cindy Crawford eruit ziet NIET Photoshopped

Video: Update: Dit is wat Cindy Crawford eruit ziet NIET Photoshopped
Video: Real Doctor Reacts To The Game Changers (Full Movie Documentary) 2023, September
Anonim
Image
Image

Update, 3/2/15 om 10.00 uur: TMZ heeft een door de fotograaf van de fotograaf gestelde ophoudbrief ontvangen waarin staat dat de originele foto van hem is gestolen en met Photoshop is gemaakt om Cindy erger te maken. TMZ publiceerde ook de volgende foto, die Cindy's echtgenoot installeerde, kort nadat de foto hierboven viral was gegaan:

Ze heeft bloemen gekregen en ik heb haar. Fijne Valentijnsdag @ Cindycrawford

Een foto geplaatst door Rande Gerber (@randegerber) op 14 februari 2015 om 18.00 uur PST

Update, 16-02-15 om 10.00 uur: Marie Claire heeft in een update op hun website bevestigd dat de niet-geretoucheerde foto "een lek" is uit een coververhaal van december 2013 in de publicatie van het tijdschrift in Mexico en Latijns-Amerika. Er werd niet geverifieerd of de foto al dan niet in de VS zou worden gepubliceerd Marie Claire. [Marie Claire]

-

Dit is wat Cindy Crawford, het 48-jarige supermodel en moeder van twee, zag eruit als in de niet-geretoucheerde versie van haar december 2013 Marie Claire Mexico cover verhaal. Marie Claire Mexico gebruikte Photoshop op de afbeeldingen, zoals de meeste tijdschriften doen. Maar nu, de Amerikaanse versie van Marie Claire publiceert de niet-geretoucheerde afbeeldingen die iedereen kan zien.

In een gevederde jas, fedora en sexy lingerie staat Crawford trots en provocerend; laten zien dat ze blij is met haar lichaam en dat ze het graag laat zien. Het is gewoon een blijk van zelfacceptatie en een positief imago van het lichaam dat we allemaal als prioriteit moeten hebben om voor onszelf te voelen. Door deze foto's vrij te geven, bewijst ze dat de meest aantrekkelijke kwaliteit geen wasbord-abs of supertonen is; het is puur zelfvertrouwen en het vermogen om comfortabel in je vel te zitten.

Crawford's lichaam is absoluut prachtig en echt in haar niet-geretoucheerde foto's. Een pluim voor deze schoonheid voor het geven van een echte blik op beelden die vrij zijn van airbrushen, bewijzen dat vrouwen op elke leeftijd sexy zijn - en dat zelfs supermodellen rimpels en cellulitis krijgen.

Aanbevolen: