Kunnen we het allemaal eens zijn dat â € œSnowgaâ € oftewel Yoga in de sneeuw, gek is?
Kunnen we het allemaal eens zijn dat â € œSnowgaâ € oftewel Yoga in de sneeuw, gek is?

Video: Kunnen we het allemaal eens zijn dat â € œSnowgaâ € oftewel Yoga in de sneeuw, gek is?

Video: Kunnen we het allemaal eens zijn dat â € œSnowgaâ € oftewel Yoga in de sneeuw, gek is?
Video: To be honest I don't like snow but it's fun experiencing it for a day #shorts 2023, November
Anonim

Als native New Englander ben ik trots op mijn vermogen om sneeuwstormen te verwerken. Maar zelfs ik heb mijn grenzen laten testen deze winter, toen Moeder Natuur sneeuw dumpte na sneeuwval aan de oostkust. Ik sta op het punt mijn sneeuwlaarzen en pufferjas in brand te steken, ik heb er genoeg van om ze te dragen. Misschien is dat de reden waarom ik het moeilijk heb om mijn gedachten te verpakken rond het idee dat heel wat mensen het leuk vinden om yoga in de sneeuw te beoefenen - snowga - dat het wordt onderwezen in ski-oorden en andere klassen.

Sta me toe om te elborate: de New York Times legt uit hoe plaatsen in het land, van de staat Washington tot Vermont,'snowga'-lessen of variaties op ski / sneeuwschoen- / yogalessen aanbieden. De aantrekkingskracht is blijkbaar de verandering van omgeving van het beoefenen van yoga in de vrije natuur. Yoga vakanties in tropische gebieden zijn enorm populair, dus waarom niet in de frisse, heldere lucht aan de zijkant van een prachtige berg?

Yogi's vertelden het ook Times die weerstand veroorzaakt door de sneeuw intensiveert yogahoudingen, dus â € œsnowgaâ € biedt een moeilijkere training. De wind maakt de "snowga" oefening ook moeilijker.

Maar nog steeds. Bitter wind? Gekloofde lippen? Uit een pose vallen om 18-inch bevroren sneeuw te confronteren? Nee, niet voor mij. Ik zal binnen in de hete yogaruimte zijn, dank je. â € œSnowgaâ € klinkt gekker dan gek â € | zelfs als het er best mooi uitziet:

â € œWijsheid is weten dat we allemaal Eén zijn. Liefde is hoe het voelt en #Compassie is hoe het zich gedraagt.â € ~ Ethan Walker III #quote à ° Ÿ⠢  #Regram @issariss Zegeningen voor jou voor je Snowga-liefde. Mooi. Namaste.

Een foto geplaatst door Anne Kerrigan Anderson (@snowga) op 26 februari 2015 om 10:52 uur PST

Aanbevolen: