Hilary Duff Shouts Out Fellow Moms in Bikini Selfie
Hilary Duff Shouts Out Fellow Moms in Bikini Selfie

Video: Hilary Duff Shouts Out Fellow Moms in Bikini Selfie

Video: Hilary Duff Shouts Out Fellow Moms in Bikini Selfie
Video: Hilary Duff is here! GOOD GUYS PODCAST 2023, November
Anonim

Hilary Duff, de moeder van de twee jaar oude Luca en de ster van de komende serie 'Jonger', heeft het de afgelopen tijd op de fitnessafdeling 'geknoeid' (haar woorden) en nu wordt ze naar Instagram gebracht in een bikini met een lichaam-positieve boodschap voor andere moeders. Ze klinkt perfect afgestemd op haar post-baby lichaam in een recent interview met ELLE.

Ik zeg tegen mezelf: â € ~Ik ben 5â € ™ 2â € ³, ik ben echt fit, vermoord het in de sportschool en doe gekke dingen.â € ™ Ik hou ervan om te trainen, maar ikâ € ™ m gewoon niet zo bezorgd om de dunste persoon te zijn. Ik ben geen model; Ik ben een actrice. Ik heb altijd het gevoel dat ik in de strijd van vijf tot tien pond sta, maar mijn leven is zo druk. Ik maak me er echt niet druk om. Ik ben normaal en ik ben volkomen blij dat ik zo ben. Enkele weken heb ik zoiets van, â € ~Man, mijn kleren passen zo goedâ € ™ en dan heb ik een paar weken zoiets van â € ~Ik moet een paar dingen doen, â € ™ maar datâ € ™ Is het. Ik val niet in de val van 110 pond te zijn.

Dit moet een van de weken zijn waarin Hilâ € ™ kleding klopte.

Hey #moms #westillgotit à ¢  ¤ï¸ #loveyourbod

Een foto geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op 15 maart 2015 om 17:21 uur PDT

Duff is ook deze maandCosmo covergirl. Ze hebben haar laten praten over haar scheiding van Lucaâ € ™ s vader, Mike Comrie, en ze klinkt weer verfrissend normaal. Duff zei:

â € ~Ik wil niet bitter klinken, want dat ben ik absoluut niet, maar ik weet niet of het de bedoeling is dat mensen voor altijd bij elkaar blijven. Er gebeuren dingen over een lange relatie waar je niet altijd tegen kunt vechten. Een huwelijk van 20 jaar, de vervulling hiervan moet echt geweldig voelen, maar er zijn ook enorme offers. Ik wil gewoon altijd vechten voor geluk.â €

Misschien hebben we een nieuwe woordgroep gevonden?

LEES MEER: Kim Kardashian denkt dat God haar heeft geslagen met zwangerschap gewichtstoename

Aanbevolen: