YouBeauty's favoriete pins van de week!
YouBeauty's favoriete pins van de week!

Video: YouBeauty's favoriete pins van de week!

Video: YouBeauty's favoriete pins van de week!
Video: Vlad and Niki 24 Hours Overnight in VAN house Challenge 2023, November
Anonim

Of het nu gaat om fitnesstips of het bladeren door gezonde recepten, de uren die we besteden aan Pinterest zijn absoluut productief, toch? Omdat niet iedereen de tijd heeft om uit te stellen op Pinterest, hebben we onze favoriete boards opgeschoond voor de beste pins van de week, dus dat zou je niet moeten doen. Geniet ervan, en zorg ervoor dat je YouBeauty volgt op Pinterest, zodat je nooit iets mist!

1. DIY gestreepte vazen Voor een goedkoop doe-het-zelf-project dat elegantie toevoegt aan elke kamer, maak je een gestreepte gouden vaas met alleen schilderslint en metallic goudspuitverf

2. 5 yoga-fixes voor een slechte houding

Niet meer onderuitgezakt met deze pijnstillende yogahoudingen! Elke houding helpt je ruggengraat uitgelijnd te houden om een opgetrokken houding te voorkomen.

3. Spaghetti met spinazie in een witte wijnknoflooksaus

Maak een smakelijke pastaschotel zonder zware room of te veel boter met een heerlijke witte wijn en knoflooksaus. Dit caloriearme diner is gezond en vullend, perfect voor elke dag van de week!

4. 7 glutenvrije diners waar je niet zonder kunt

Probeer je glutenvrij te blijven, maar heb je het moeilijk om lekkere recepten te vinden? Deze zeven diners variëren van kippentaco's tot pizzabodem, zodat u gemakkelijk een favoriet kunt vinden uit deze diverse gerechten.

5. 5 Minuten Muffin Top-training

Met de zomerlichamen in onze gedachten, smelten deze super snelle workout love handles weg voor een strakker uiterlijk. Koppel met cardio om uw training echt te versterken!

Aanbevolen: