Serena Williams overweldigt de cover van Vogue in april
Serena Williams overweldigt de cover van Vogue in april

Video: Serena Williams overweldigt de cover van Vogue in april

Video: Serena Williams overweldigt de cover van Vogue in april
Video: Экскурсия по футуристическому особняку в Лос-Анджелесе стоимостью 54 950 000 долларов! 2023, September
Anonim

Atleten verheugen zich! De schijnwerpers zijn eindelijk een beetje verschoven van topmodellen en supersterren naar grote sporters. Ga gewoon naar een kiosk en bekijk de cover van de meest recente Mode voor bewijs. Het aprilnummer bevat een solo-opname van Serena Williams en ze ziet er absoluut uitstralend.

De mega-atleet heeft de cover van Vogue al eerder verfraaid, maar dit is haar eerste keer alleen (haar eerste speelfilm was in 2012 naast Ryan Lochte en Hope Solo). Het hebben van een vrouwelijke atleet, die ook een vrouw van kleur is, is een ongelooflijke zet voor zo'n belangrijke publicatie en we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen!

Image
Image

De 33-jarige atleet ging zitten met Mode om fitness, vriendschap en vergeving te bespreken, en haar interview is zo inspirerend als je je kunt voorstellen. Ze duikt eerst in haar hechte vriendschap met een van haar grootste concurrenten, Caroline Wozniacki.

"Het is hard en eenzaam aan de top, daarom is het zo leuk om Caroline te hebben, en ook mijn zus." Om venijnig te concurreren met iemand op het veld, maar dan vrienden met haar te zijn, neemt een heel speciaal persoon.

Vervolgens legt ze uit dat ze een zachtere kant heeft, wat ons helpt om haar complexe vriendschappen met concurrenten een beetje meer te begrijpen. "Op het veld ben ik fel! Ik ben gemeen en ik ben stoer. Ik ben volledig tegenovergesteld aan het hof."

Serena trok zich onlangs terug uit haar halve finale in Indian Wells vanwege een pijnlijke knieblessure, maar leek niet te gestresst over het feit dat ze zich moest terugtrekken. De dag na het verwijderen van haarzelf uit het toernooi, installeerde Serena een foto van zichzelf terwijl ze buiten haar laatste artikel zat te lezen Mode.

#Vogue https://vogue.cm/19bOeLg

Een foto gepost door Serena Williams (@serenawilliams) op 21 maart 2015 om 17:54 uur PDT

Zoals opgemerkt in de Vogue-functie: "We zullen nooit meer zoiets als de Williams-zussen zien in Amerikaans tennis." Triest maar waar, dit sentiment treft overal hard voor tennisfans. In ieder geval kunnen we nu genieten van haar aanhoudende toernooiwinst en een absoluut verbluffende covershot.

Aanbevolen: