Video Shows Zelfs modellen hebben onzekerheden zoals de rest van ons
Video Shows Zelfs modellen hebben onzekerheden zoals de rest van ons

Video: Video Shows Zelfs modellen hebben onzekerheden zoals de rest van ons

Video: Video Shows Zelfs modellen hebben onzekerheden zoals de rest van ons
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Met advertenties en foto's online en in tijdschriften die voortdurend met Photoshop worden geperfectioneerd, is het moeilijk om niet op jezelf te vallen en je eigen tekortkomingen los te peuteren. Er lijken immers modellen te zijn die een bovenmenselijke huid en onberispelijke figuren hebben. Maar een nieuwe video wijst erop dat zelfs mensen die voor hun goede uiterlijk worden betaald, onvolkomenheden hebben - en zich ook onzeker voelen over hen.

In de video, een advertentie voor D.EFECT-kleding, stellen 12 modellen zich open over hun eigen zelfbeeld-hangups, kosmopolitisch rapporten. Antwoorden lopen het gamma van een rogue face rimpel tot ongelijke schouders tot grote handen. Een vrouw zegt dat ze "giraffe" is genoemd; een ander "konijntje" vanwege de opening in haar voortanden. "Ik hou niet van mijn ogen", "Mijn neus is zo groot" en "Ik heb een jongensachtige figuur", zijn enkele van de nitpicky-kritieken die de modellen hebben over hun lichaam.

De video begint met deze tekst, die tot doel heeft ons twee keer te laten nadenken over de zogenaamde perfectie die we bij anderen waarnemen:

"Vandaag zal hetzelfde zijn als gisteren. Advertenties, media, films of zelfs je vrienden zullen schoonheid uitzenden. Het meeste zal een betere versie van een persoon zijn: verbeterd, gefotoshopt, verfraaid. En deze obsessie met perfecte looks zal je hopeloos onzeker en ellendig doen voelen."

Soms kunnen we naar modellen kijken en ze zien als de reden waarom we ons minder waard voelen; maar dezelfde vrouwen die wij als 'volmaakt' beschouwen, zouden dat niet over zichzelf zeggen. Deze advertentie maakt een krachtig punt waar het onmogelijk voor is iedereen perfect zijn - en elk van onze onvolkomenheden maakt ons uniek en mooi. Daarom houden we van hoe de video in elkaar zit: "Schrijf dit op: je bent mooi, omdat je onvolmaakt bent."

Bekijk de volledige advertentie hieronder:

Aanbevolen: