Giuliana Rancic weet dat ze "walgelijk mager" is
Giuliana Rancic weet dat ze "walgelijk mager" is

Video: Giuliana Rancic weet dat ze "walgelijk mager" is

Video: Giuliana Rancic weet dat ze "walgelijk mager" is
Video: Teal Swan & Boho Beautiful | War, Wokeism, Gender, God, Fame, & Parenting 2023, November
Anonim

Dankzij de nooit aflatende storm van het "Fashion Police" -drama, kan Giuliana Rancic niet uit het nieuws komen. Een ongelukkig neveneffect is dat het lichaam van Rancic de strijd is aangegaan. Rancic sprak met Mensen over de kritiek die ze regelmatig hoort, van speculaties dat haar borstkanker is teruggekeerd naar beschuldigingen van eetstoornissen.

Rancic had een dubbele borstamputatie na haar diagnose met borstkanker in 2011. Tegenwoordig is ze kankervrij maar blijft ze een medicijn gebruiken dat haar metabolisme kan veranderen en gewichtsverlies kan veroorzaken. Haar gezondheid zou de zorg moeten zijn, niet haar gewicht, zegt ze. "Het spijt me dat sommige mensen denken dat ik walgelijk mager ben, zoals ze zeggen, maar er is niets dat ik kan doen," zei ze. "Ik heb geluk dat ik zelfs het soort kanker heb dat reageert op het medicijn."

LEES MEER: Angelina Jolie verwijdert eierstokken na mogelijke vroege tekenen van kanker

"Ik dacht bij mezelf:" God, als iemand echt dacht dat ik een eetstoornis had, wat een vreselijke manier om het te benaderen, "vertelt Rancic Mensen.

Rancic had zelf moeite om te begrijpen hoe haar medicatie haar lichaamsgrootte heeft veranderd.

"Ik kijk in de spiegel en het is moeilijk voor mij. Ik ben erg dun. Ik wil er fit en mooi en sexy uitzien, en dat kan ik niet. … Ik wil nooit dat mijn gewicht mensen afleidt van wat ik doe. Maar het wordt een afleiding, [wanneer] ik iets mouwloos draag, laat mijn armen zien, mijn rug."

Tussen zorgen maken over haar gezondheid en de toekomst van haar show, zou Rancic zich ook geen zorgen moeten maken over haar lichaamsgrootte.

LEES MEER: Een dag in het leven van mijn eetstoornis

Aanbevolen: