Rebel Wilson: "Ik mag veel eten, maar ik ben heel gezond"
Rebel Wilson: "Ik mag veel eten, maar ik ben heel gezond"

Video: Rebel Wilson: "Ik mag veel eten, maar ik ben heel gezond"

Video: Rebel Wilson: "Ik mag veel eten, maar ik ben heel gezond"
Video: Let’s Talk About Rebel Wilson’s Weight Loss (Is the Mayr Method a MIRACLE CURE?!) 2023, November
Anonim

Rebel Wilson is getalenteerd en hilarisch en ze is niet bang om het toe te geven. Maar als je bekend staat om een personage met de naam "Fat Amy", krijg je een aantal vragen over je persoonlijke gezondheidsregime.

Op de cover van ELLE UK'S mei-nummer, gaat Wilson openhartig in op de zorgen over de omvang van haar lichaam. En ze maakte hetzelfde punt dat veel grotere vrouwen doen: ook al is ze misschien groter in omvang, het belangrijkste is dat ze gezond, sterk en energiek is. "Je moet fysiek sterk zijn voor deze baan," vertelde ze aan het tijdschrift. "Ik hou ervan om het uithoudingsvermogen 16 uur per dag te hebben. Ik eet veel, maar ik ben heel gezond."

Wilson zegt ook dat ze alleen maar "in de mode gaat" als een verantwoordelijkheid tegenover haar fans. Ze legde uit:

"Ik ben het type meisje met geen gevoel voor mode, maar ik begin er nu aan. Het wordt belangrijk voor mij. Ik zag dat veel meisjes begonnen op te merken wat ik draag en ik voel een soort verantwoordelijkheid, omdat er geen enkele vrouw in Hollywood is die mijn maat en leeftijd heeft."

Nou ja, we vinden haar hier best goed:

Wilson's ELLE UKdekking is ook een goed excuus voor ons om de trailer "Pitch Perfect 2" te plaatsen (woo hoo!). De film raakt op 15 mei in de bioscoop.

Aanbevolen: